Je možné otehotnieť hneď po vysadení antikoncepcie?
Dobry den,
po porode mi na 1.kontrole po 6-nedeli dr predpisal antikoncepciu Zlynda(to bolo na zaciatku maja cca). Uzivala som ju do 14.1.2025
Od porodu som mala jedinu menstruaciu a to 20.12.2024.
Antiku som vysadila lebo mi nerobila dobre, ale dobrala som všetky pláty
No a 18. aj 19.1.2025 som mala nechraneny pohl.styk
Otazka znie, mozem tak expresne otehotniet? Citala som tu asi stovku pribehov ako zeny otehotneli okamzite po vysadeni, akurat ze to boli snazilky a moj partner neejakuloval do mna
Ale viete ako to byva s tou kvapkou lasky…
Prosim vas o zhovievavost a vopred dakujem za odpoved…
@nat_alia ano, mam tak dceru 🙂
vysadena ( zabudnute nove plato doma a my na dovci ) antikoncepcia, prisli len mensie spinenie, bol sex a uz to bolo 🤣 ale teda isli sme na plno. Potom po tyzdni prehliadka u gynekologa, ktory potvrdil prebiehajucu ovulaciu. Cize sex po vysadeni HAK tyzden pred ovulaciou 🤣🤣🤣 a doma pribudlo tretie dieta 😅
Aj ja som tak otehotnela a hovorila som si kašlem na to sak to z toho nič nebude :D a už to tu behá 9 rokov :D
@veronikaszabova dakujem za odpoved ❤️
Ja som brala dlho antikoncepciu...mne sa podarilo otehotnieť hneď,ako sme sa rozhodli, že ideme na to, chceme rodinu🥰boli sme milo prekvapení🥰

Niekomu sa podarí hneď, niekomu roky to trvá, niekto sa chráni a aj tak otehotnie. Otestuj sa o týždeň a uvidíš či ste mali podarený víkend :D Mimochodom keď nechceš Ďalšie decko prečo sa nechránite? existuje kopec variantov