Je možné otehotnieť po prasknutom kondóme pred ovuláciou?
prosím vás, mala som krátky pohlavný styk s priateľom asi tak 5-7 minút. kondóm bol celý, no potom asi v posledných 2-3 minútach praskol na boku. do ovulácie mám cca týždeň. priateľ sa ani neurobil ani nebol blízko a hneď keď si všimol prasknutý kondom sme prestali. potom ešte doznievalo moje vzrušenie, takže som bola mokrá a teda všetky zvyšky zo mňa vytiekli. aj tak teda sa chcem uistiť či je tam nejaká šanca otehotnieť. vopred ďakujem za všetky odpovede
@bella1988 tabletku už nechcem brať mala som ju pár týždňov dozadu. ovulaciu mám mať až o týždeň väčšinou príde aj neskôr keďže to mam odsledovane. životnosť spermii je cca 5 dni takže aj keby niečo bolo tak dovtedy už asi neprežije. a keďže treba ovulaciu na oplodnenie vajicka tak asi nie je šanca aby som bola tehotna. len som chcela aj nazor iných a trocha uistenia aby som nestresovala do ďalšej pms
takmer nulova sanca
@adela2345 neviem,aki vedci to dokazali,ale na svete beha dost deti,ktore vznikli z predejakulatu...ta tabletka po nie je az taky problem,ale ked ju nechces a stoji ti to za tie stresy,tak si ju teda nedaj.Ja keby som vedela,ze na sto percent deti nechcem,tak sa radsej poistim ako potom riesit nezelane tehotenstvo
ty už si sama seba uistila, že otehotnieť nemôžeš, tak čo chceš vedieť?
Čo tak antikoncepcia?
Tak ked vedci "vraj zistili" (kamoska povedala?) tak co riesis? V konecnom dosledku tu nas ty presviedcas o niecom nie my teba
@adela2345 sanca je vzdy...

@adela2345 sanca je, niekedy su spermie aj v preejakulate. Radsej by som sa poistila tabletkou po, ak už nie je pozde. Sama som po nej siahla 2x, nie je to ziadna katastrofa.