icon

Je možné otehotnieť po prasknutom kondóme pred ovuláciou?

adela2345
13. apr 2025

prosím vás, mala som krátky pohlavný styk s priateľom asi tak 5-7 minút. kondóm bol celý, no potom asi v posledných 2-3 minútach praskol na boku. do ovulácie mám cca týždeň. priateľ sa ani neurobil ani nebol blízko a hneď keď si všimol prasknutý kondom sme prestali. potom ešte doznievalo moje vzrušenie, takže som bola mokrá a teda všetky zvyšky zo mňa vytiekli. aj tak teda sa chcem uistiť či je tam nejaká šanca otehotnieť. vopred ďakujem za všetky odpovede

barka1
13. apr 2025

@adela2345 sanca je, niekedy su spermie aj v preejakulate. Radsej by som sa poistila tabletkou po, ak už nie je pozde. Sama som po nej siahla 2x, nie je to ziadna katastrofa.

really8
13. apr 2025

@adela2345 to musel byt kvalitny sex ked si na hodinky stale pozerala😂
A ake zvysky vytiekli ked sa neurobil? To mi nevychadza

adela2345
autor
13. apr 2025

@really8 myslím že keby tam niečo bolo, tak by to vytieklo, tak to bolo myslené. a na hodinky som nepozerala len viem kedy približne sme začali a skončili 😆

adela2345
autor
13. apr 2025

@barka1 vraj v predjeakulate nie je až taký obsah spermií aby oplodnili vajíčko. niektorí vedci dokonca tvrdia že tam nie sú skoro žiadne. taktiež predjeakulatu nebolo veľa a bol skôr čiže už bol taky zaschnuty by som povedala

barka1
13. apr 2025

@adela2345 no tak ak si si ista odpoveďou na svoju otázku, úplne zbytocne sa tu pytas.
Ak neveris, ze v preejakulate su spermie a on do teba neejakuloval, neviem, z coho by si mohla otehotniet. A vieš, ze k oplodneniu vajíčka stačí 1 spermia?

bella1988
13. apr 2025

@adela2345 sanca je podla mna mala,ale kedze bolo pred ovulaciou,tiez by som sa asi poistila tabletkou po...

adela2345
autor
13. apr 2025

@bella1988 tabletku už nechcem brať mala som ju pár týždňov dozadu. ovulaciu mám mať až o týždeň väčšinou príde aj neskôr keďže to mam odsledovane. životnosť spermii je cca 5 dni takže aj keby niečo bolo tak dovtedy už asi neprežije. a keďže treba ovulaciu na oplodnenie vajicka tak asi nie je šanca aby som bola tehotna. len som chcela aj nazor iných a trocha uistenia aby som nestresovala do ďalšej pms

barka1
13. apr 2025

@adela2345 no ja by som stresovala. Ak si mala par tyzdnov dozadu tabletku po, mohla ti celkom slušne rozhádzat cyklus.
No ale však je to tvoja vec, ine názory si si tu precitala...

zobaka
13. apr 2025

takmer nulova sanca

adela2345
autor
13. apr 2025

@barka1 cyklus som mala rozhadzany na začiatku už sa mi napravil

barka1
13. apr 2025

@adela2345 ok, ako myslíš. Chceš si precitat, že je to v poriadku, už ti to tu jedna napisala, jej odpoved sa ti páči. Vybrala si si, takže akakolvek diskusia je úplne zbytocna.

bella1988
13. apr 2025

@adela2345 neviem,aki vedci to dokazali,ale na svete beha dost deti,ktore vznikli z predejakulatu...ta tabletka po nie je az taky problem,ale ked ju nechces a stoji ti to za tie stresy,tak si ju teda nedaj.Ja keby som vedela,ze na sto percent deti nechcem,tak sa radsej poistim ako potom riesit nezelane tehotenstvo

tiezjedna
13. apr 2025

ty už si sama seba uistila, že otehotnieť nemôžeš, tak čo chceš vedieť?

ovaaa
14. apr 2025

Čo tak antikoncepcia?

really8
14. apr 2025

Tak ked vedci "vraj zistili" (kamoska povedala?) tak co riesis? V konecnom dosledku tu nas ty presviedcas o niecom nie my teba

krasneleto
14. apr 2025

@adela2345 sanca je vzdy...