Je možné otehotnieť pred menštruáciou?
Ahojte babulky , chcem sa spýtat aka je šanca otehotniet , 6dni pred očakavanou mrškou ? Logicky je to ta naneplodnejšia faza cyklu ale , viete ako sa hovori nikdy nehovor nikdy :D Babätko by sme chceli samozrejme , potešilo by ak by to vyšlo. Čisto teoreticky ak mi bude meškať mrcha, kedy si mam najskôr urobiť testík ? I ked no mam strašne nepravidelnu mršku takže co vám poviem len tíško dúfam :D
No ja mam sice nepravidelny cyklus, ale takto neskoro ovulaciu nemam nikdy.
Ty, kedze nevies, ci si ovu mala, tak mozes dufat.
@nikpa Ďakujem potešila si ma , nuž ostava len dúfať ♥️ kiežby to vyšlo☺️. Ak mi to bude meškať kedy najskôr podla teba si mam spraviť testik ? ♥️ Kedze mne to meška furt čo si budeme 🤦🤣 len doteraz sme si davali pozor kôli operacii nohy . Vzdy s kondomom ;) Teraz ked uz som fit viac menej tak sme to skusili naplno ♥️
@nikpa no ved ano aj tak by test tak skoro mozno nezachytil čiže tie dva tyzdne su aj z logickeho hladiska tak akurat ak by náhodou :D uz len mať trpezlivosť a neupinať sa nato lebo hlava vie narobiť divy :D takze je to v božich rukach podla v šetkeho ma menzes v piatok prísť ale aj to je neiste kedze furt to mam kadejako len nie pravidelne 🙂 Ale ďakujem ♥️
@glade22 dakujem , no uvidime dam potom vediet v piatok by mi mala dôjsť menštruacia ,ale zatial okrem jemne citlivich prs vôbec ten pocit nemam :D I ked je pravda ze malokedy mam nejake priznaky ked ma prisť takze uvidime :D minuly mesiac som mala po 10dnovom meskani 2dni ms ale zvysne cca 3-4 dni som musela furt chodit z intimkou lebo po toalete som stale kvapkala ale ked som si dala intimku takmer nic :D cize take ja mam "len aby nieco bolo v dany mesiac" 🤣 Ja si už ani nerobim s toho tazku hlavu lebo som chuda 45kg na 154cm a odkedy menštruujem jak mi 5krat došli načas tak aj to som veľa povedala :D A ženska mi nato povedala že je to u každej ženy individualne tak kym sa nedeje nieco nezvyčajne snažim sa to nepreživať .♥️

Ked sa posunie ovulacia, tak je to mozne. Plodne, neplodne dni je len teoria, ovulacia moze byt skor, neskor, nemusi byt vobec. Obzvlast pri nepravidelnom cykle.
A dospela zena by mohla pouzivat termin menstruacia, ale zas to je len moj pocit.