icon

Je možné otehotnieť pred menštruáciou?

dea663
3. feb 2025

Ahojte babulky , chcem sa spýtat aka je šanca otehotniet , 6dni pred očakavanou mrškou ? Logicky je to ta naneplodnejšia faza cyklu ale , viete ako sa hovori nikdy nehovor nikdy :D Babätko by sme chceli samozrejme , potešilo by ak by to vyšlo. Čisto teoreticky ak mi bude meškať mrcha, kedy si mam najskôr urobiť testík ? I ked no mam strašne nepravidelnu mršku takže co vám poviem len tíško dúfam :D

viestta
3. feb 2025

Ked sa posunie ovulacia, tak je to mozne. Plodne, neplodne dni je len teoria, ovulacia moze byt skor, neskor, nemusi byt vobec. Obzvlast pri nepravidelnom cykle.
A dospela zena by mohla pouzivat termin menstruacia, ale zas to je len moj pocit.

nevenka
3. feb 2025

No ja mam sice nepravidelny cyklus, ale takto neskoro ovulaciu nemam nikdy.
Ty, kedze nevies, ci si ovu mala, tak mozes dufat.

dea663
autor
3. feb 2025

@nevenka podla kalendara vien kedy mala byt ale ci bola ,odsledovane veru nemam 🫤 kedze pri nepravidelnej to tažko 🫤 minuly mesiac mi to tyzden meskalo potom prišla a teraz ci pride nacas podla kalendara uvidime ;)

dea663
autor
3. feb 2025

@dea663 *viem

nikpa
3. feb 2025

@dea663 šanca otehotnieť je keď máš ovuláciu. Možno si mala pred menzesom ale to neznamená, že si nemohla mať posunúť ovuláciu. Ja som tak otehotnela tesne pred a rovno 2 vajíčka sa oplodnili 🙈😃 takže možné je všetko.

dea663
autor
3. feb 2025

@nikpa Ďakujem potešila si ma , nuž ostava len dúfať ♥️ kiežby to vyšlo☺️. Ak mi to bude meškať kedy najskôr podla teba si mam spraviť testik ? ♥️ Kedze mne to meška furt čo si budeme 🤦🤣 len doteraz sme si davali pozor kôli operacii nohy . Vzdy s kondomom ;) Teraz ked uz som fit viac menej tak sme to skusili naplno ♥️

nikpa
3. feb 2025

@dea663 ja som si spravila test až keď mi 2 týždne meškali. Lebo som sa spoliehala, že veď to bolo tesne pred a to nemôžem byť tehotná 😃

dea663
autor
3. feb 2025

@nikpa no ved ano aj tak by test tak skoro mozno nezachytil čiže tie dva tyzdne su aj z logickeho hladiska tak akurat ak by náhodou :D uz len mať trpezlivosť a neupinať sa nato lebo hlava vie narobiť divy :D takze je to v božich rukach podla v šetkeho ma menzes v piatok prísť ale aj to je neiste kedze furt to mam kadejako len nie pravidelne 🙂 Ale ďakujem ♥️

glade22
4. feb 2025

@dea663 keď si urobíš test 2 týždne po styku, malo by ti už ukázať jasný výsledok

dea663
autor
4. feb 2025

@glade22 dakujem , no uvidime dam potom vediet v piatok by mi mala dôjsť menštruacia ,ale zatial okrem jemne citlivich prs vôbec ten pocit nemam :D I ked je pravda ze malokedy mam nejake priznaky ked ma prisť takze uvidime :D minuly mesiac som mala po 10dnovom meskani 2dni ms ale zvysne cca 3-4 dni som musela furt chodit z intimkou lebo po toalete som stale kvapkala ale ked som si dala intimku takmer nic :D cize take ja mam "len aby nieco bolo v dany mesiac" 🤣 Ja si už ani nerobim s toho tazku hlavu lebo som chuda 45kg na 154cm a odkedy menštruujem jak mi 5krat došli načas tak aj to som veľa povedala :D A ženska mi nato povedala že je to u každej ženy individualne tak kym sa nedeje nieco nezvyčajne snažim sa to nepreživať .♥️