Je možné, že sa malý štuplík hniezdi?
Ahojte milé dámy, s mojím partnerom sa snažíme o bábo už rok. Nedarí sa nám vôbec. Povedali sme si, že zatiaľ to necháme tak, ešte máme pred sebou veľa povinnosti, pracujeme na byte obaja sme v práci pod stresom. Práve v týchto dňoch ma trápi nielen bolesť krížov a pichanie pri vaječníkoch, ale aj zo spodu. Pociťujem nepríjemný tlak v prsiach a dnes ma potrápil hustý, biely výtok bez zápachu či nejakého štípania. Po ovu som 6deň. Preto sa Vás chcem spýtať či je teda dôvod na overenie si tehu t.testom, ale počkať do vynechania MS? Ďakujeeeem Vám za vaše odpovede a prajem Vám krásny dnik.
Do teraz som mala všetko pravidelné ako hodinky, bolesť pred MS cítim dva dni do predu uvidímeee aj únava je príznakom druhej fázy MC ? 🙂 🙂 ďakujeeeeeeeem veľmi pekne 🙂
@ellaaa25 Ahoj, eikenella to pekne napísala 😉 S testom počkaj kým nebude termín menštruácie alebo kým nebude pár dní meškať. No z vlastnej skúsenosti ti môžem napísať, že keď som otehotnela so synčekom tak som na to prišla skôr ako mi meškala menštruácia a to som si nemusela robiť test 😉 Vždy ma v čase ovulky bolievali prsia, no prestali ma na 2 - 4 dni bolieť a potom znova začali a výtok bol tiež...
Baby ste zlaté, ďakujem veľmi pekne 🙂

si sa prehupla do druhej fazy MC, mozu to byt len priznaky toho. ale nikdy nevies, mozno to tento mesiac vyslo 🙂 tehu test by si mala teraz aj tak negativny, pockaj, kym nebude minim. termin na menstruaciu, alebo bude 1-2 dni meskat. a drzim palce 🙂