Je možné, že som tehotná?
Dobrý deň, ms som mala 12.12.24 ,plodne dni mi ukazovalo v aplikácii 27.12.24, 22.12 sme s priateľom mali nechránený poh. Styk, o babatko sa sice nesnažíme ale nebránili by sme sa tomu keby to vyslo. Podľa aplikácii nasledujúca ms mala prist 6.1.25 bolesť bruska a prs som mala, ta ale meškala a prišla 9.1 zo zaciatku iba spinenie potom sa spustilo silnejšie krvácanie a a skoncilo to spinenie také hnedkaste, od 8.1 ma pobolieva hlava hlavne keď zácitim nejaké silnejšie vône, pobolievalo ma podbrušku akoby mala prist ms, mám nafúknuté brusko a od 10.1 chodím častejšie na wc približne každú hodinku, žiadnu bolesť, pálenie ani svrbenie nemám, včera 15.1 som si robila test mala som iba ten 25kovy a vyslo mi toto chcem sa opýtať mala to niektorá z vas? Mám si spravit novy test či sa mi iba zda že je tam aj druha slabšia čiarka? Môže to byt tehotenstvo?

Nie
@vlocka16 ja som mala ms 10.12 a dnes mám takéto čiarky. Myslím, že tvoj test už negatívny zostane 😔
Ak sa ale necítiš dobre, zbehni k lekárovi, či nie je biochemické alebo mimomaternicové.
@bambulka711 Fakt? Takéto testy 6 dni po ms? A mala si normálnu ms? Alebo slabšie ako mavas?
@janusa86 ja by som to nehovorila na dni po ms (keďže každá žena má inak dlhý cyklus), ale na dni po ovulácii. Toto sú testy presne na 22dpo - menštruácia mi meškala vtedy 10 dní cca. A samozrejme som ju nedostala už... poslednú som mala 10.12. - decembra, nie januára!
Ak by si krvácala a bola tehotná, určite to nebude menštruácia, ale iný typ krvácania - uhniezďovanie, hematóm...
@bambulka711 Jasné tak sim to zle pochopila. Samozrejme to potom sedí.

@vlocka16
jedna ciarka