Je možné, že tehotenský test zosilnie po krvácaní?
ahojte baby 29.11.posledny menzes dr na sone nevydel nic len zvacsanu sliznicu krvne testy vyhodnotil ako nejasne hcg bolo ale nesedelo nakolko mam nepravidelnu MS nasledne som 12.1.zacala silno krvacat, 17.1.som prestala krvacat testy po krvacani zoslabli vid foto vcera som si urobila test reku uz budu konecne negat a vcera slaby duch a dnes silnejsia ciarka mohlo to len zachytit nejaki zostatok hcg? objednana som ku gyn na 18.2 ja len ze ake mate skusenosti ďakujem ( tie tri testy su zo vcera silnejsi z dneska a jedn test po krvacani)

@janusa86 Ďakujem za odpoveď to ano uvidime 18.2.ale tiez myslim ze len nejake zostatky hcg
@nikola201819971 Je to možné. Ale ktovie, treba sa dat vyšetriť. Je to také neštandartné. Mne ešte stále ukazuje duchov.
@nikola201819971 nemozes byt opat tehotná? Po mikropotrate to je velmi pravdepodobne.
@nikola201819971 neviem, či dobre chápem tú časovú os, ale ak si 12.1. začala krvácať, okolo 26.1. si pokojne mohla mať opäť ovuláciu, znova otehotnieť a teraz by si bola 11 dní po ovulácii, čomu by zodpovedala slabá čiarka na teste. Ak si teda mala približne v tom čase nechránený styk. Testuj ďalej a uvidíš, či bude čiarka silnieť.
Ďakujem za vaše odpovede len by som sa divila že az tak skoro no nechame sa prekvapit
Sak si mala MS a po krvácaní ti testy zoslabli čiže... Nie si tehotná
@nikola201819971 Gratulujem, to je jasné tehotenstvo 🙏
@janusa86 dakujem 🙂 snažim sa nemysliet nanič a dufam tento x to skonči ako ma a nie skor ako začalo ale nestresujem sa tym snad to bude ok aj ked toje tak skoro po biochemickom
@nikola201819971 Treba myslieť pozitívne a nepripúšťať nič iné. Verím že to dobre dopadne. Držím palce 🍀
Gratulujem 🙂
Ďakujem vam 🙂 18 mam ist na kontrolu potom sa ozvem ako to vyzera 🙂
@nikola201819971 bolesti sú normálne, ale mali by byť skôr mierne, isto nie ukrutné. Takže radšej skoč na pohotovosť, isto ťa nepošlú preč.
ahojte dnes navšteva u gyn tehotenstvo 5+3tt gs 7mm vyzera to tak ako ma byt 🙂 10.3.na dalšiu kontrolu vydal mi aj tehot.knižku teraz už len nestresovať a verit ze to vyde 🙂
@nikola201819971 gratulujem. Nech všetko dopadne dobre a čoskoro máš v náručí ten voňavý uzlíček.
@terry658 Ďakujem krasne 🍀

Ja som to mala podobne. Ale bola som na krvné testy a tie vyšli negatívne. Krv je istejšia. Najlepšie sa dat skontrolovať.