Je na tehotenskom teste slabý duch?
@crazy_cat_lady MS mam mať až za 4 dni - od včera mám bolesti v podbrušku podobné MS, naliate prsia a slabučký ružovkasty výtok, tak som vyskúšala kvôli nedočkavosti.
@4stanka4 Mne sa tiež niečo marí, podľa aplikácie o 4 dni, no testovala som tento mesiac OVU, od nej mám už 10 dní a druhý deň pociťujem veci vypísané vyššie tak mi nedalo a vyskúšala som spraviť test. 🙂
@monsterablue Ďakujem za odpoveď, test som skúšala z nedočkavosti, veľmi by sme sa s manželom tešili, keby to vyšlo. 🙂🍀
clear blue ma aj vcasny, myslim, ze sest dni pred ms -mal by byt digitalny, tak si pripadne sprav taky
Ja som mala tiež ružový výtok, myslela som si ze sa mi rozbieha ms a ona už neprišla 🙂 držím prsty a daj vedieť ako si dopadla 🙂
@januska12323 Je to možné, písala som vyššie že som urobila zo zvedavosti, no ak by náhodou, tak by sme boli radi. 🙂
Je tam druha ciarka, ale je to Pepino a budem sa opakovat, tie testy patria do kosa a nie aby sme ich kupovali. Nekupujte to.
Nafúknuté brucho, veľmi naliate prsia (nikdy som ich také veľké nemala) a pichanie a bolesť podbruška.. a strašne mi vadia niektoré vône..
Uvidíme.. snáď sa stane zazrak 🥰 držím palce aj vám.

ahoj, ja tam nevidim nic. ms ti kolko meska?