Je negatívny test po meškaní menštruácie spoľahlivý?
Na 9 deň meškania menštruácie som mala negatívny test.
Myslite si že je test pravdivý? Keďže stále mi menzes mešká. Už som ho mala mať minulý týždeň ale nejako sa mrcha nedostavila. Kedy mam zopakovať test?
Ak mas nepravidelny menzes, tak je mozne ze testy su este negativne. Ako dlho ti zvykne meskat alebo ake dlhe mas cykly?
@mimi013 Ja vlastne ani neviem vždy prišlo inak každý mesiac. Ale v marci mi neprišiel vôbec.
Mám aj silné kŕče a vodnatý vytok. Ale menzes nikde a test negatívny.
No ja mam podobnu skusenost. Mam strasne nepravidelnu menstruaciu. Posledny menzes 8. februara, test som si robila 22. marca cize 15 dni po tom, ako mi mala prist menstruacia cca. A vysiel mi takyto test, ktory bol postupne silnejsi a silnejsi. Teraz mi idu oci vybit ciarky a ultrazvuk mam 11. aprila. 😃 takze je mozne, ze ak mavas nepravidelnu menstruaciu tak si mala posunutu ovulaciu a test ti este neukazuje znatelne pozitivitu. 🤞🏼
@mimi013 chcete mi tým povedať že je možnosť že som v tom?
Ano, je. Hlavne ak mas nepravidelnu menstruaciu a snazite sa o babo. 🤞🏼 Takze moznost tam je, vidis aka mne vysla slabsia ciarka a to mi meskalo uz dost dlho. Alebo aj nemeskalo, lebo netusim kedy som ovulovala. 😂 a ty to mozes mat rovnako. Viem ake je tazke vychytat ovulaciu pri nepravidelnom menzese. Ja ani neviem kedy a som v tom. 😃 a tiez som mala krce, ako na menzes. 🤞🏼 daj vediet neskor ze ako to pokracuje, pockaj este par dni a urob si test ak menzes nepride.
pri nepravidlenom cykle klude mozes byt tehotna...
Dúfam že nevadí že píšem sem. Niečo podobné sa týka aj mňa. V januári som vysadila antikoncepciu a dva cykly som mala pravidelne 31 dňové. Ovulácia väčšinou okolo 18-19 dňa cyklu a následne na 14 deň mrcha. No snažíme sa o bábo. Tento mesiac neviem kedy mohla byť, myslím si že okolo 9.4. ale neviem presne nakoľko som mala len mierne bolesti a kúsok hlienu. Mršku som podľa toho mala dostať v utorok, no dnes je štvrtok a stále neprišla. Cítim aj že je to inak ako pred ms. Mám síce bolesti ale to už asi od cca. nedele, pondelka pocitujem. Aj prsia asi také iné ako zvyknem mať, kríže ma bolia veľmi už zopár dni, aj výtok mám taký vodnatý priesvitný. Testy zatiaľ negatívne, jedine včera čo som si robila ale aj to okolo obeda tak mám pocit že niečo úplne slabé tam je keď sa dobre zapozerám. Myslíte ze mi môže test ukázať aj neskôr? Keďže neviem presne kedy som mala ovuláciu. Snazime sa v podstate celý mesiac, nesledujem si plodné dni. Mám kúpený aj clearblue digitálny.

Už test nopakuj pretože po 9 dňoch by bol test už silno pozitívny. Tehotná nebudeš skôr máš zdravotný problém. Ak do 14 dní nič potom navštív dokiho.Inac meškať môže aj zo stresu ci náhlej zmeny či už chudnuti alebo diéte a pod