icon

Je normálne nemať bolesť pŕs v tehotenstve?

12. dec 2023

Pred týždňom mi vyšiel pozitívny tehotensky test, je to moje prvé tehotenstvo. Čítala som veľa o tom, že môžu prsia bolieť. No mňa ani nebolia, skôr mi neustále stoja bradavky. Je to normálne v tehotenstve alebo to s tým nesúvisí a príčina je inde?

syslik81
12. dec 2023

sama ppises " mozu" takze aj nemusia..

autor
12. dec 2023

@syslik81 ja sa nepýtam na to, či ma musia bolieť prsia. Mňa zaujíma či tie bradavky patria medzi 'príznaky tehotenstva' alebo je príčina inde 🙂

syslik81
12. dec 2023

ano aj

dadka1997
12. dec 2023

Sama si si odpovedala "môžu" pri prvom ma neboleli, pri druhom ako tak, ale teraz to bolo na zaplakanie..
A či môžu stáť? Môžu aj nemusia, bradavky môžu stať od vzrusenia, od zimy, ale ci ma na to vplyv aj tehotenstvo ..🫣

maryetta
12. dec 2023

Zistis postupne ktore priznaky sa ta budu tykat. Kazda zena je ina. A kazdy priebeh moze byt iny.

bejka90
12. dec 2023

Mna zacali boliet asi az cca v 7 tt dovtedy ani naznakom.... a v 1.tehu som mala bolestive 4 dni po ovulacii a potom aj cely cas. A boli bolestivejsie ako mam teraz.takze podla mna to este len pride

cookie29
12. dec 2023

telo sa v tehotenstve meni, kazde inak a dokonca to iste telo pri roznych tehotenstvach rozne... proste si nelam hlavu a moc sa nepozoruj

tehotna40
12. dec 2023

Bud rada, ja som v 19tt a idem sa zblázniť, normálne mi vadí ešte aj tričko, že sa mi dotýka bradaviek, nehovoriac o tom, ked si dam podprsenku a mam ju na sebe viac ako hodinu tak sa mi chce plakat od nepohodlia. Telo každej ženy je ine, každá má iné príznaky alebo inú ich intenzitu. Nesleduj sa toľko a užívaj si tehotenstvo. Veľa zdravia

tanyag
12. dec 2023

Ja som celé tehotenstvo ani nevedela, že vo mne rastie nový život...žiadne nevoľnosti, žiadne zväčšené prsia, žiadne bolesti...okrem rastúceho brucha a kopancov absolútne nič ...prsia ma začali bolieť až po pôrode, keď sa začalo tvoriť mlieko a aj to len pár dni a bolo po mlieku...takže nemusíš mať ani jeden príznak tehotenstva alebo môžeš mať všetky naraz...

natalymindo
12. dec 2023

Neries a uzivaj si tehotenstvo a vsetko s tým spojené. Ja som tiež tehotná a som na úplnom začiatku a prsia ani bradavky ma nebolia. Jedine co mi je ze mi je v príbehu dňa zle.