Je Pepino test spoľahlivý pri detekcii tehotenstva?
Dobry den. Uz som vela citala o pepino testoch, ze su zle. No aj tak som kupila, tie Intime v 101 ke nemali. Som 10 dni po ovulacii. Pocit na menstruaciu nikde. Ale este mi nemeska, len som bola zvedava. Co myslite?

Mne tiez vyšiel Pepino test, taka istá čiarka a uz ma 10 mesiacov 😊 zajtra urob ďalší a uvidíš ci čiarka silnie 🤞
no ja tam vidím nejakú jemnú čiarku...ale ešte by som počkala minimálne do dňa kedy máš dostať....je tu veľa tém o tom že tie čiarky boli aj silnejšie a nakoniec to tehu nebolo... alebo si kúp iný test....
Mne ukazal vždy dobre 🙂
Mne keď vyšla takáto čiarka na Pepino teste, tak som tehotná bola. Hoci je pravda, že pri všetkých tehotenstvách som mala pocit, že menštruácia už už príde, klasický PMS - bolesť pŕs, v podbrušku,... No nič, otestuj sa o 2 dni, ranný moč a uvidíš.
Podla mna to vyzera slubne. Drzim palce 🙂
Ja som mala takúto istú, tehotná som nebola. Kamoška tiež. Kúpila by som ešte iný, držím palce 🙂
Toto vyzerá nádejne. Mne napr pepino nikdy neduchovalo
tiez som si len pepino testy robila a ukazali dobre 🙂 neviem, mozno ma niekto inu skusenost, mna tato znacka nesklamala. 🙂 ale tak siahnem po tom, co mam momentalne po ruke a hotovo, neriesim to nejako. 😀
Joj, dodali ste mi nadej, tak sa skusim zdrzat a otestovat tak o 2 dni. 🤩
Pepino ma nesklamal nikdy. Urob zajtra ten istý a malo by byť silnejšie. 😊
Ja kebyže ti ukážem akú mne čiarku urobil pepino test 1 den po vymeškani neverila by si. A tehotná som nebola, pritom prvé tehu som si robila pepino test. Teraz by som už doň nešla.
Mala som biochemicke, ciarky boli ale na vsetkych testoch vratane tohto, no uvidim. Kupim iny test radsej. Ak bude negativny, tak budem uz mat dobuducna jasno, aky naozaj nekupovat 🙈.
Mne vždy vyšiel pepino test správne.. či už som bola alebo nebola tehotná.. (tehotná som bola 3x, netehotna mnoho krát)