icon

Je pichanie na jednej strane znakom uhniezďovania?

25. jan 2022

Ahojte, picha ma raz na jednej, raz na druhej strane, myslite ze je to uhniezdovanie? Alebo to uz prebehlo a je to roztahovabie maternice, uz som z toho zmagorena alebo nebodaj ovulacia? Pri nej zvykne pichat vzdy iba na jednom boku, nie? Uz si nepamatam ci aj pri prvom ma tak pichalo pocas uhniezdovabia alebo az po. 🙂 ms mam nepravidelnu. Dakujem.

darling111
25. jan 2022

Ahoj, no ja to mam aktuálne 😊 ja som cítila uhniezdovanie 6 dní po styku cez ovulku a cítila som to v strede podbruska... Pichanie trvalo 1 deň, chvíľu doobeda, chvíľu podvečer. Nie po bokoch - po bokoch sú vaječníky a tie ma pobolievali bežné cez ovulku, nikdy nie stred.

nika12323
25. jan 2022

Po bokoch keď má vždy pichalo som mala buď ovuláciu alebo som prechladla ..

miadi
26. jan 2022

No logicky sa ti nemoze uhniezdovat v pravo aj v lavo. Uhniezdovanie je v strede to co citis su vajecniky. Bud mas ovulku alebo nejaky zapal.

denisa_deniska
31. jan 2025

@darling111
@miadi ahojte, prepáčte, staršia diskusia, ale boli ste teda tehotné, keď ste mali takúto bolesť presne v strede podbruška? Včera som pravdepodobne 6dpo, pričom som mala celý deň minimálne pichanie presne v tej oblasti, avšak 3x ma tak doslova bodlo v tom bode, že som až musela zastaviť. Boli to také 2sekundové pichnutia. Deň predtým som cítila takú bolesť, akoby začiatok ms, ale tá potom ustúpila.. dnes (7dpo) som trošku doobeda cítila opäť také slabučké pichanie, ale už nič. Myslíte, že mohlo ísť o uhniezďovanie? O bábo sa snažíme, nie dlho, ale toto ma až šokovalo..

miadi
31. jan 2025

@denisa_deniska ano bola som tehotna 3x vzdy som to citila len ten prvy x som si myslela ze to je len take pichnutie sem pichnutie tam.. potom som to viac vnimala.

denisa_deniska
31. jan 2025

@miadi ďakujem ti za odpoveď, a časovo to koľko asi trvalo? Potom ti kedy následne vyšiel poz.test? Lebo ja som bola naozaj len 6dpo, možno aj 5dpo, neviem naisto

miadi
31. jan 2025

@denisa_deniska test som mala kolajnice den pred meskanim. Chcela som pockat kym bude meskat mrcha no nevydrzala som 😅

denisa_deniska
31. jan 2025

@miadi wau parada! Tak ja mám mať až za 7 dní, a ako sa poznám, tiež nevydržím 😁 hádam to klaplo

miadi
31. jan 2025

@denisa_deniska Hlavne trpezlivost. Nie je nic horsie ako tie rozobrane testy pod roznym filtrom skumane a obsesivne hladanie druhej ciarky tam kde je len kanalik na teste . Trpezlivost ruze prinasa a ked nie tak Snad sa zadari dalsi mesiac . Drzim palce nech si stastna o tyzden .

denisa_deniska
31. jan 2025

@miadi ďakujem pekne ☺️

darling111
31. jan 2025

@denisa_deniska ahojky, no citila som to pichanie 2 dni... 1.den asi 2x a kazde trvalo asi 2 az 3 sekundy, a potom na druhy den eate raz. A o 3 dni som si uz spravila test 🙈😅 ale to ja som presne vsetko vedela kedze som bola po KET. A na 5.den po KET som na teste mala uplne slabulinku ciarku,kt.som.videla iba ja, manzel tam nevidel nic. Na dalsi den uz bola viac viditelna ☺️

denisa_deniska
1. feb 2025

@darling111 to je krasne ☺️ ďakujem aj za tvoju skúsenosť, snaď aj mne vyjde takto test ☺️ uvidím, či mňa aj dnes bude ešte niečo pichať, príp. iné bolesti