icon

Je podľa vás možné, že som tehotná?

timcyta
6. mar 2018

Ahojte baby 🙂
Prosim vas s priatelom sme boli na dovolenke v taliansku, milovali sme sa a den po ovulke sa do mna urobil...
Je mozne aby som otehotnela?
4dni mi meska mrcha, pali ma zaha ale test zatial negativny
Mate s tym nejaku skusenost?

pininka
6. mar 2018

Mohla si, cely tyzden okolo dna ovulacie je plodny. Skus si urobit neskor test.

timcyta
autor
6. mar 2018

Tak nebol to den... teraz som pozerala tento kalendarik a je to az 5dni...

deti95060810
6. mar 2018

tak nie si tehotná....

danyb
7. mar 2018

ak sa orientuješ podľa menštruačného kalendárika a nemáš nijako inak odsledovanú ovuláciu, tak si ju vôbec nemusela mať vtedy🙂 a tehotná môžeš byť, ovulácia sa ti mohla posunúť vplyvom viacerých faktorov, takže preto ti ešte tehu testík neukazuje dve čiaročky, alebo sa ti posunula a mrcha ešte len dorazí 🙂 držím palce nech je to tak ako ty chceš 🙂

timcyta
autor
7. mar 2018

Dnes rano bol na teste duch.. velmi slabucky 🙂
Nechceme sa predcasne tesit... dietatko planovane nebolo ale velmi by sme sa mu potesili

danyb
7. mar 2018

@timcyta tak to držím palčeky 😘

snehuuulienka
7. mar 2018

@timcyta ja som si roky myslela,že mám ovu 14. Deň....a figu borovú.....nakoniec mám takmer stále 17-18. DC☺

snehuuulienka
7. mar 2018

@timcyta ak je tam duch tak si tehu...a gratulujeeeeem

timcyta
autor
8. mar 2018

Dakujem baby 🙂 ale uz som uplne zmätena pretoze dnes nebol na babyteste ani duch.. moze to byt tym ze som si robila test 25kovy?

marianna_peskova
8. mar 2018

Môže to byť aj tým, alebo sa znižuje hladina HCG.

timcyta
autor
8. mar 2018

@marianna_peskova ak by bola nizka hladina co to znamena? Je to velky problem?

marianna_peskova
8. mar 2018

Že sa vajíčko neudržalo. Stáva sa to bežne. Preto som osobne veľmi opatrná s testovaním.

danyb
8. mar 2018

ak si si prvý test robila 10 tkový a druhý 25-tkový jasné že tam ešte nič nevidíš, veď má slabšiu citlivosť, ak chceš zistiť či ti hladina hcg klesá alebo stúpa, treba porovnávať rovnaké testy, ktoré testuješ v rovnakom čase, napr. každé ráno, najlepšie je testovať obdeň, lebo hladina hcg výrazne stúpa v dvojdňových intervaloch 🙂 skús testnúť zajtra ráno 10-tkový test a uvidíš 🙂 držím palčeky 😉

timcyta
autor
8. mar 2018

@danyb dakujem za radu ❤