Je potrebné zobrať tabletku po, alebo to zbytočne naruší cyklus?
Ahojte mám otázku. Vo štvrtok skončila MS, dnes sex bez ochrany a spravil sa do mňa. Je potrebné zobrať tabletku po alebo to zbytočne naruší cyklus?
Pochopim zobrat tabletku po, ked napriklad praskne kondom. Ale nechat chlapa spravit sa dnu bez ochrany pocas najplodnejsich dni a potom brat tabletku po, to mi hlava neberie.
@babovka2321 najplodnejšie dni prídu až približne o týždeň a bola to nehoda
Ked nehoda, ok. Nehnevaj sa za moju reakciu, ale je to strasny sajrajt. Ale par dni po ms mozes uplne kludne otehotniet.
Takze ak dieta urcite nechces, radsej ju vezmi cim skor.
Neodporúčam ti ju brat 🙂 pozri si štúdie ako tá tabletka funguje, resp. nefunguje ;) Ak máva a ovulaciu podľa tabuľky, nemala si plodné dni, takže mala šanca že si otehotnela. Dokonca aj keby si mala tie plodné, tak to je tiež pomerne nízka šanca. Samozrejme, stať sa môže.
ja odkedy som raz v zivote pred 7 rokmi zobrala tabletku po, tak odvtedy mam pravidelny 28 dnovy cyklus ako hodinky. dovtedy menzes chodil ako chcel 😀
@falbala132 ďakujem za rady 🙂 každopádne som si ju zobrala. Je lepší rozhádzaný cyklus ako nežiadúce tehotenstvo

Ovulaciu môžeš mať hociktorý deň cyklu aj cez ms. Mne sa podarilo otehotniet tiež dva dni po skončení ms. Ak po dieťati netúžiš tak radšej tabletku ako neskor zvažovať potrat. Uzi ju čím skôr, inak nemusi zabrať v čas.