Je pozitív? Test pepino z tesca?
Ahoj baby s priateľom sa snažíme dlhšie o bábo a takéto mám vyšlo na teste nie sme si istý či som alebo nie poraďte🙂

Kym sa nam zadarilo pouzila som veeelmi vela tychto testov a tento naozaj nke je pozitivnu.
ta pri max znamena, ze to mas maximalne po tu ciarku namocit do mocu.
Ja som mala presne takú istú čiarku. A nebola som tehotná.
Okej baby ďakujem vám za odpovede cením si toho. A hádam sa to podarí už konečne pokúšame sa už pol roka každý večer môže byť môj muž vadny ?
@piskot159 prečo by mal byť tvoj muž vadný? Lebo nie si za pol roka tehotná? Čo ak nie je chyba v ňom?
@martina1201 spomínal niečo o lenivích spermiach že ma nižšiu šancu no ale budeme skúšať ďalej a častejšie veľmi túžime po bábätku
@piskot159 tak treba riešiť u lekára.... On poradí či sa dá nejako zvrátiť alebo nie..... Len určite by som neoznacila kvôli tomu chlapa za vadneho.....
@martina1201 tak on sa snaží a sam p9vedal že v tomto je vadny ale ja mu verím a keď tak postúpime nejaké alternatívne veci okolo toho 🙂 ale určite by somrada vedela ako by som mu pomohla je pre mňa všetkým... myslíš že ulorog by pomohol ? Alebo kde by mal ísť?
@piskot159 je jedno ako sa sám označuje, ty ako jeho partnerka by si sa o ňom tak vyjadrovať nemala. Neviem kedy mal naposledy robený spermiogram, ak dávnejšie, nech ide k urológovi a požiada oň. Potom bude vedieť na čom je a urológ mu môže poradiť či a kde a ako sa dá pomôcť lenivosti spermií.
@martina1201 ďakujeme ti 🙂
@piskot159 a beries aj nejake vitaminy na podporu ty aj manzel? Lebo aspon kyselinu listovu uzivaj ty a manzel nech pije caj kotvicnik z lekarne a macu peruansku nech berie a je kalerab to pomohlo mojmu a aj vela bielkovin nech je ☺️ moj mal hrozny spermiogram a zmena stravy a tie vitaminy mu pomohli to zlepsit ☺️
Toto nebude pozitívny test, prepáč, no ako nič sa podľa mňa ešte takého závažného nedeje. Treba sa proste snažiť ďalej a isto sa vám zadarí
Tento test vyzerá skôr ako neplatný ale držím palce, aby sa vám čím skôr podarilo!
Mne 10 dní meškajú a test negat myslím si z
@ketrin3112 myslím si že uz každý test by niečo ukázal tak už len čakať kedy prídu
@piskot159 ako si dopadla?
@terezka288 nakoniec po dvoch týždňoch mi prišli tak testy ukazovali správne

Vidím len jednu čiarku 🤷♀️ nevyzerá to na tehotenstvo