Čosi sa tam rysuje.... stále ale nepochopím tieto otázky veď pri teste máte návod jedna čiarka negatívny, dve znamená pozitívny čo je na Tom ťažké?
@xena0 viem citat, dakujem za upozornenie. Clovek je vsak v teme deti neisty uz od samotneho zaciatku, hlavne, ak uz zazil nejaku stratu alebo sklamanie. A myslim si, ze aj na toto je prave MK urceny. Aby sa clovek mohol poradit. Mozno hlada aj akusi podporu.
Vyzera pozitívne 😬 koľko ti mešká?
@jjanulienka este nemeska 😀 praveze dnes by som mala dostat
Ale ak vidis aj druhu ciarku, je to pozitivny test.
Proste to ze zena velmi tuzi po dietati neznamena, ze nechape vysledkom testu. Ak si si nie ista, pockaj este par dni a pozri sa na vysledky testu.
Skús o dva dni či silnie. Držím palce ☘️
Ano, silnie. Ja uz par dni testujem (nemozem si pomoct, som nedockava, viem) a dnes som skusila uz tento test.
@vikivik123 ja keď som mala takéto čiarky na mamateste, tak som bola tehotná. Držím palce, nech silnie 🙂
@vikivik123 kolko ti meska? Alebo kedy ocakavas MS?
@domka96 😌🌸 ďakujem za odpoved
Ešte mi nemešká , ja som po ket a ešte je aj skoro testovať , to ani radšej nepíšem bo má tu zjedia ženy 🍀 ale sa teším keď tam vidíte čiarky ne iba ja 😝 to znamená že ešte som nezosialela úplne 🥹🥰🙏
Joooj, o tom by som ti vedela písať. My sme skúsili raz a na 10den od styku som si robila test a vyšiel pozitívny. Bol tam duch, len ja som ho videla. Filtrami som to fotila. Krvné testy negatívne. Doteraz tomu nechápem. A maly má teraz rok a pól. 😂😂 Ženy to cítia. To tak je.
@vikivik123 ani mne este nemeska 🙂 ale ja som tiez uz testovala aj skor :D
@dominika0126 ❤️❤️❤️
Chápem že tieto testy pridávajú vždy len dve skupiny žien tie čo veľmi chcú byť tehotné alebo tie čo naopak nechcú.... ale veď vidíš že sa tam tá čiarka rysuje aj bez toho aby ti to napísalo ďalších xy žien 🙂 ale ešte ti nemeška tak vyčkaj aspoň 2-3 dní testuje znovu, to ako veľmi chceš alebo nechceš výsledok nevyplyvni
@dominika0126 tak tomu ja hovorím zázrak.. ženská intuícia ona neklame 😄
🌸🙏

Áno. 🥰🥰