icon

Je pozitívny?

12. sep 2022

Ahojte, prosím tie čo len potrebujete vyliať zlosť nepíšte mi, ďakujem. Prvýkrát testujem s tým, že je reálna šanca na tehotenstvo, predtým som vždy testovala len kontrolne kvôli životným situáciám (rozhádaný cyklus z covidu, zo stresu a tak). Viem že pár dní pred ms sa neoplatí ale chcela som si otvoriť pivo a predtým to dať na istotu. Takto mi dopadli testy, prvý sa mi asi trochu rozmočil, spravila som radšej ešte jeden. Myslíte že je to čiarka? Robím negatív lebo telefón mi to fakt neodfotí v takej kvalite ako to vidím, už som prvý test aj išla vyhodiť ako negatívny ale potom pod iným uhlom som si tam niečo všimla. Ďakujem každej za rozumnú odpoveď.

ls56
12. sep 2022

Mne to pride ako kanalik..uz ti meska?

autor
12. sep 2022

@ls56 mám dostať za pár dní, 2-4, nemám to úplne presné. Hovorím že som sa v podstate chcela posichrovať pred pivom, teraz nebude ani pivo ani istota 😃

domka222
12. sep 2022

@ls56 ešte má pred. Chcela si otvoriť pivo 🤦‍♀️
Kľudne si otvor, myslím, že bude negatívny

zojanka
12. sep 2022

Ak je to pepino tak ten zvykne robit taketo slabucke falosne ciarky. Je to tu kazdy den. Skus iny test v den ocakavanej a pivo si normalne otvor.

petronellla87
12. sep 2022

Kludne si otvor pivo... A otestuj zase o par dni😊

ls56
12. sep 2022

Kludne si to pivo daj. Aj keby si bola tehotna,tak dieta prve tyzdne nie je napojene na krvny obeh matky. Takze pohoda,nazdravie✌️

sense
12. sep 2022

Kľudne si daj pivo a otestuj o 4 dni

autor
12. sep 2022

Baby ďakujem všetkým za rady a názory 🤜🤛🥰

zuzsat
12. sep 2022

Autorka. Aj keby bol pozitivny tak jedno pivo absolutne nic neurobi...

sonka333
12. sep 2022

Žiaľ,pepino nielenže duchujú ale dokonca niektoré robia normálne čiarky...uz som videla aj koľajnice "a nakoniec falošný test...ja sama som mala ducha a ozaj že viditeľného a ostatné testy negat...takže pepino je odpad👎mali by ho stiahnuť z trhu