Je pozitívny tehotenský test len chyba?
Ahojte dievčatá 🙂 viem, že je to asi predčasné a najlepšie bude ak si urobím test o 48 hod (digitálny, mám to v pláne) ale myslíte si, že je to "duch"alebo len zle urobený test? Nerozumiem tomu, lebo doteraz som mala testy úplne čisté, teda negatívne, za silnou červenou čiarku nebolo nič a teraz sa tam objavilo toto.

a tato čiarka sa na teste objavila kedy? v limite? alebo je to fotene po par hodinach?
a tato čiarka sa na teste objavila kedy? v limite? alebo je to fotene po par hodinach?
@magic08 toto bolo fotene cca hodinu po testovaní (musela som kdesi pracovne odbehnúť, nemohla som to odfotiť hneď)
@magic08 toto bolo fotene cca hodinu po testovaní (musela som kdesi pracovne odbehnúť, nemohla som to odfotiť hneď)
@laurapolomska ak si to fotila po 1 h tak neplatný
@laurapolomska tak je zbytocne tu davat takyto test. na vysledok sa uz nemozes spolahnut. tak by som skusila druhy test a fotila v limite, ak sa mame vyjadrit
Ďakujem za podnety, skúsim ten digitálny a uvidí sa 🙂
Ahojky, ja som mala takúto slabú čiarku na 6 deň meškania menštruácie. A teraz som v 15tt. Ja som si ale ďalšie testy nerobila , tak nejak som to v sebe cítila ze som tehotna a doktorka o 2 týždne to aj potvrdila 😀😊 držím palčeky ❤️❤️
Ahojky, ja som mala takúto slabú čiarku na 6 deň meškania menštruácie. A teraz som v 15tt. Ja som si ale ďalšie testy nerobila , tak nejak som to v sebe cítila ze som tehotna a doktorka o 2 týždne to aj potvrdila 😀😊 držím palčeky ❤️❤️
@s11e22 Ďakujem 🙂 neteším sa dopredu, nejaké príznaky okrem nafukovania veľmi nemám, ale to môže súvisieť aj s niečim iným, teda počkám si radšej 🙂
@laurapolomska ja som v limite mala na začiatku takú slabú čiarku že som musela test otáčať do určitého uhlu aby ju bolo vôbec vidno a po limite stmavla takže podľa mňa či v limite alebo po je to jedno 🙂
@laurapolomska a koľko ti mešká?

Ahoj, je tam ta ciarka, ale najlepsie je vyckat a spravit znova, vela stastia😉