Je pozitívny tehotenský test poobede spoľahlivý?
Ahojte, včera som si skúsila urobiť intime a toptest no a ja vidím na oboch náznaky druhej čiarky, tak som sa teda aj potešila ale dnes ráno toptest z prvého moču negatívny, tak neviem. Inak som len 10 dpo aké máte skúsenosti s týmito testami? Ďakujem 🙂 inak fotene sú oba hneď do minúty
Prvy sa mi zda rozmoceny a to druhe vyzera ako kanalik - skor sede, nie ruzove.
Ze ho mas ponoriť po risku max na 5 sekúnd. Rozmocene sú, lebo si ich buď ponorila viac alebo držala dlho. Nemajú potom správnu výpovednú hodnotu.
@nataliik ako rozmocene, ved su fotene hend pio namoceni, prvy tak vyzera stale ked ho namocis ze je zafarbeny kym to nezaschne a druhy ved to je tien, nie rozmocenie na nom
Nie sú rozmočené, ešte aktívne ťahajú moč, preto sú tam tie čiary a fľaky. Na oboch vidím čiarky. Držím palce.
Vysledok sa nema odcitat hned po namoceni,tak nabuduce treba precitat navod,ked nevieme ako sa robia testy,baby dobre radia,testy su rozmocene cize z tychto fotiek sa neda odcitat vysledok a je irelevantne,ci tam niekto vidi ciarku alebo lietadlo,netreba sa urazat
Ahoj, aj mne až z druhého moču ukazoval takto skoro keď som testovala, držím Ti palce

Ahoj, aj mne až z druhého moču ukazoval takto skoro keď som testovala, držím Ti palce