Je pozitívny tehotenský test poobede spoľahlivý?
Ahojte, včera som si skúsila urobiť intime a toptest no a ja vidím na oboch náznaky druhej čiarky, tak som sa teda aj potešila ale dnes ráno toptest z prvého moču negatívny, tak neviem. Inak som len 10 dpo aké máte skúsenosti s týmito testami? Ďakujem 🙂 inak fotene sú oba hneď do minúty

@polovnicka92 potesila si ma, kiezby to tak je aj u mna 🙂
Skus nepiť a okolo pol 9 sa mi zdá, ze som testovala, daj vedieť 😊
Negatívne
Vyzeraju hrozne rozmocene, pockaj aspon do dna menstruacie
Prvy sa mi zda rozmoceny a to druhe vyzera ako kanalik - skor sede, nie ruzove.
Sú rozmočené. Dodrž čas namočenia. Potom to je výpovedné.
Ze ho mas ponoriť po risku max na 5 sekúnd. Rozmocene sú, lebo si ich buď ponorila viac alebo držala dlho. Nemajú potom správnu výpovednú hodnotu.
@nataliik ako rozmocene, ved su fotene hend pio namoceni, prvy tak vyzera stale ked ho namocis ze je zafarbeny kym to nezaschne a druhy ved to je tien, nie rozmocenie na nom
Tak odfoť 5 minút po namočení.
Ja vidím na oboch máš fotku aj po uschnuti ? 😇
Nie sú rozmočené, ešte aktívne ťahajú moč, preto sú tam tie čiary a fľaky. Na oboch vidím čiarky. Držím palce.
Negatívne
Ja som ti písala, čo mysleli odpovedajuce predtym, že preco je rozmoceny.
Vysledok sa nema odcitat hned po namoceni,tak nabuduce treba precitat navod,ked nevieme ako sa robia testy,baby dobre radia,testy su rozmocene cize z tychto fotiek sa neda odcitat vysledok a je irelevantne,ci tam niekto vidi ciarku alebo lietadlo,netreba sa urazat
Ahoj ,bola si nakoniec tehu? Mam niečo podobné. Ďakujem
Ahoj, aj mne až z druhého moču ukazoval takto skoro keď som testovala, držím Ti palce
@tatianakumanova dobrý deň som.či ne tehotná

Ahoj, aj mne až z druhého moču ukazoval takto skoro keď som testovala, držím Ti palce