Je šanca otehotnieť deň po menštruácii?
@mamamasama aha dakujem za odpoved lebo vcera mi akurat skoncila ms a dneska sme mali sex a zabudla som si dat kruzok hak
@dijka143 veľmi nízka pravdepodobnosť , že ano🙂
@crystal333 no uvidim co stoho bude
@anazuz20 ak by si vracala z tehotenstva, mala by si uz aj ciarky ako svet. Tvoje testy su (zatial) negativne.
@babovka2321 skúsim spraviť v deň meškania
Bože nemusíš tu tú tému dávať další krát.
@anazuz20 podľa teba je tam čo??? Pretože podľa mňa je jasne vidieť že sú to negatívne testy
@christinka1 je tam čiarka podľa mňa ale neviem či je to čiarka alebo kanalik vieš preto sa pýtam lebo sú tu maminy ktoré mali ducha a majú bábo 🙂 skúsim počkať ešte a spravím do prvého dňa meškania ms
@christinka1 test po zaschnutí
Pozerám a pozerám, ale podľa mňa tam nič nieje.
@anazuz20 a prečo sem dávaš ten istý test, ktorý si sem už raz dávala?????
@christinka1 lebo to je po zaschnutí test preto ? Žeby tu čiarku bolo vidno
Test sa ma odčítavat len po určitý časový úsek. Pri každom je uvedené koľko minút. Sama som si to všelijako sledovala keď aj po zaschnutí keď som mala podozrenie, to nieje dobre, ale chapem ta. Proste zvedavost a nedockavost. Treba pekne ráno 1.mocom sa otestovať keď meska menštruácia.
Tak bud počkaj par dni,ale ja tam nič nevidím :( a hlavne sa testuje až keď ti meska menštruácia..to je zbytočné takto, aj tak nič nezmeníš na tom ;)
@anazuz20 ale ja nemyslím dnes... Takúto istú fotku si sem už dávala aj predtým lebo som ti ju ešte komentovala čo sa tomu testu stalo, či si di neho vrtala s vidličkou
@christinka1 ja som kupovala viac testov od tej značky tak preto
@christinka1 nie nevrtala som do neho vidličkou 🤦🤦preboha tá chcem vedieť že či som tehu alebo nie a ešte vidličkou do nho čosi
@anazuz20 🤣🤣🤣 áno a každý sa ti podaril tak isto odfotiť 🤦
@crystal333 moja pravdepodobnosť má skoro tri roky a to sa nám 13 rokov nedarilo
@christinka1 myslí si čo chces...
@crystal333 akurát pri mne leží 5 ročná pravdepodobnosť... Deň po menštruácii

Ano