icon

Je šanca, že som tehotná?

kikakr
26. mar 2022

Dievčatá, už cca 2 týždne mám citlivosť na pachy, hrozne mi smrdí bravčové mäso a už aj šunka. Vajíčka to isté. Krúti sa mi často hlava. Stále vy som spala..No testy sú negatívne a ms mám normalnu.. s manželom sa snažíme takmer 3 roky. Uživam utrogestan na pravidelnú ms. Má niektorá skúsenosť? Ďakujem K.

simona_11
26. mar 2022

@kikakr osobne si myslím že ak ti testy vyšli negatívne tak niesi tehotná, samozrejme ak si chceš byť naozaj istá choď k lekárovi. A vlastne už ak sa snažíte takto dlho tak by vám celkovo mohol niečo predpísať je len utrogestan.... Držím palce a dúfam že sa vám čoskoro podarí priviesť na svet ten malý zázrak 🙏🍀🍀🍀

petamich
26. mar 2022

nie, psychika je silna vec ale podla mna tehotna nie si, taketo silne tehotenske priznaky by totiz znamenali, ze mas vysoku hodnotu HCG (ta totiz sposobuje nevolnosti atd.) a ak by si mala vysoku hodnotu, nie je mozne, aby ju test nezachytil - takze podla mna zial nie, tehotenstvo to nebude :( kazdopadne velmi drzim paste!

janetinka27
26. mar 2022

@kikakr ahoj, na priznaky by bolo este skoro,ked su testy biele. moze na teba posobit aj ten utrogestan. v ktorej faze cyklu si? ja beriem anelgen (progesteron) a vtedy mi je tiez vselico. este aj vyrazky na tvari mam, co som nemala ani v puberte a jasne ze mi vsetko smrdi a vadi a neznesiem ani podprdu a pustam si nostalgiu ABBA 😂🤣

gertys
26. mar 2022

Keď sa snažiš tak dlho. Nechceš si nechať spraviť vyšetrenia? Alebo vyvolať ovulaciu?

diamond007
26. mar 2022

@kikakr presne, toto je až chorobné psychické pritahovanie tehotenstva prípadne môžu za to lieky čo berieš.