Je skoro ísť zajtra k doktorke?
Ahojte dievčatá dnes mi mala prísť ms ale samozrejme ,že sa nedostavila . Testy sú robené v pondelok,utorok a teraz večer . Je podľa Vás skoro ísť hneď zajtra k doktorke na krv aby som bola vklude že je všetko v úplnom poriadku ? Mám za sebou zamlčaný potrat pred 4 rokmi tak mám celkom obavy či už to konečne dotiahneme do úspešného konca . Ďakujem ❤️

To sú krásne čiarky, blahoželám ;) ja by som jej najprv zavolala, nech ona povie, kedy by si mala prísť. Ona už bude vedieť. Silno držím prsty
@natalia3017 úspešný koniec bude až keď porodíš, to, že ti doktorka potvrdí tehotenstvo z krvi neznamená, že je všetko v poriadku a už sa nič nemôže pokaziť. Zavolaj jej a ona ťa objedná keď to bude vhodné.
@natalia3017 snáď to vie zistiť hneď. Z krvi ti to ale nezistí, len vyšetrením. Spomeň jej pri objednávaní všetky tvoje predošlé skúsenosti a problémy a uvidíš kedy ti dá termín. Hlavne sa nestresuj, že budeš mať nejaký problém ako predtým, nijako si tým nepomôžeš, len si môžeš uškodiť.
@natalia3017 gratulujem a ja by som šla hneď 🙂 dr mi hneď nasadila duphaston preventívne, aj keď som problémy nemala
Mne prvýkrát brali krv až v 12 tt , tiež som hneď volala keď som zistila že som tehotná či môžem prísť na krv a sestrička má hneď uviedla na pravú mieru , že najprv vyšetrenie . Držím moc palce nech všetko dobre dopadne
Autorka ja som po MA v júli, v septembri sa nám podarilo znova... keď mi vyšiel pozitívny test, kukala som na neho jak puk a hneď som volala doktorovi...predpísal mi duphaston a objednal ma na prvé vyšetrenie, to som bola 5tt+4... povedal mi, že skôr to nemá význam, lebo asi ozaj tam nič vidieť nebudeme a zbytočne by ma vystresoval...na kontrolu idem 7tt+2 a vezmú mi prvé odbery...čiže takto skoro si myslím nemá to význam tam chodiť, podľa mňa ešte nič neuvidí...ale ak si po MA minimálne ho poprosiť o ten duphaston alebo niečo na udržanie plodu, kým to bude trošku väčšie a prídeš na kontrolu by bolo super 🙂
@lilope ďakujem ❤️
@veronika3110
@nika11103
@elalala
Ďakujem dievčatá idem tam osobne sa objednať lebo dovolat sa tam je celkom umenie 😂
T8ez som po MA a dr ma dal na vyšetrenie už pri 2 dnovom meskani ,to bolo 4+5tusim ..urobil sono...v maternici dutinka 3mm ..nasadil mi preventivne duphaston ...
Krv abi nebral keďže bolo v maternici
@zuzi0911 mna objednala až 3.11 na sono ,mám sa šetriť a brat vitamíny .. potom dám vedieť ako som dopadla 😘 držím palčeky
@natalia3017 škoda že ti nedala ten duphaston, mne po MA pri ďalšom tehotenstve pomohol,dala mi ho hneď preventivne. Držím palce.