icon

Je skoro na vyšetrenie po 10. dňoch od IUI?

andreaak05
20. sep 2021

Ahojte. Neni podla vas skoro vysetrenie krvi po 10 dnoch od iui? Mozem tomu verit na sto percent?

hederamonstera
20. sep 2021

Ahoj, a to ta lekar tak objednal? Podla mna to je skoro, krv sa kontroluje tak na 14.den...ja som sla 12dpo a len ma vystrasili tym, ze bolo nizke HCG.

andreaak05
autor
20. sep 2021

@hederamonstera mala som ist az piatok, ale kedze som z hyfosy alebo iui chytila nejaky zapal, bola som tam dnes a rovno mi zobrali aj krv. A naobed volali, ze negativny a mozem prestat brat hormony. Kedze mam ten zapal, dostala som atb, len teraz ozaj neviem, ci ich mam brat. Lebo sestricka v gin-fiv povedala, ze ano. Ale tiez mi 10 dni pride malo. A veru im v tom gyn-five uz moc neverim. Aj ked ratala som s negativnym vysledkom, kedze mam aj taketo problemy, ale predsa, co ked?

pondelok01
20. sep 2021

@andreaak05 ako druhej osobe by som ti poradila verit lekarom a postupovat podla pokynov. Ale ja sama by som asi pockala na 14 dpo, spravila si test a potom az zacala brat atb. Na 10 dpo este nemusi byt vajicko uhniezdene.

hederamonstera
20. sep 2021

@andreaak05 ja by som este pockala

mondolina
20. sep 2021

@andreaak05
chceš dostať fakt zápal obličiek? máš teploty, bolesti
tiež som mala v 5 tt zápal mechúra a ATB boli potrebné.

pamelaandersom
24. nov 2023

@mondolina ahojte dievčata prosim poradte mi som 10 dni po iui a 13 dni po pichnuti gonasi kit.dnes som si spravila test.vidite tam mini ducha?posielam foto