Je skoro na vyšetrenie po 10. dňoch od IUI?
Ahojte. Neni podla vas skoro vysetrenie krvi po 10 dnoch od iui? Mozem tomu verit na sto percent?
@hederamonstera mala som ist az piatok, ale kedze som z hyfosy alebo iui chytila nejaky zapal, bola som tam dnes a rovno mi zobrali aj krv. A naobed volali, ze negativny a mozem prestat brat hormony. Kedze mam ten zapal, dostala som atb, len teraz ozaj neviem, ci ich mam brat. Lebo sestricka v gin-fiv povedala, ze ano. Ale tiez mi 10 dni pride malo. A veru im v tom gyn-five uz moc neverim. Aj ked ratala som s negativnym vysledkom, kedze mam aj taketo problemy, ale predsa, co ked?
@andreaak05 ako druhej osobe by som ti poradila verit lekarom a postupovat podla pokynov. Ale ja sama by som asi pockala na 14 dpo, spravila si test a potom az zacala brat atb. Na 10 dpo este nemusi byt vajicko uhniezdene.
@andreaak05 ja by som este pockala
@andreaak05
chceš dostať fakt zápal obličiek? máš teploty, bolesti
tiež som mala v 5 tt zápal mechúra a ATB boli potrebné.
@mondolina ahojte dievčata prosim poradte mi som 10 dni po iui a 13 dni po pichnuti gonasi kit.dnes som si spravila test.vidite tam mini ducha?posielam foto

Ahoj, a to ta lekar tak objednal? Podla mna to je skoro, krv sa kontroluje tak na 14.den...ja som sla 12dpo a len ma vystrasili tym, ze bolo nizke HCG.