Je slabá čiara na tehotenskom teste dôvod na obavy?
Ahojte baby viem že som sa skoro testovala dnes som si robila test a neviem či tam tá čiarka je alebo nie, je to úplne slabo vidieť takmer nevidno poslednú mš som mala 31.12 a v ten deň sme mali aj pohľavny styk teda pred tím ako som dostala ms . A 9.1.tiež bolesti pod bruškom mám ale skôr ide Oto že beriem lieky a keby som bola tak aby to neuškodilo tak preto som sa testovala .

ako sama sa cudujem, lebo pri takychto prispevkoch vacsinou nic nevidim ale vynimocne tu vidim tu druhu ciarku ale je fakt slabucka. neskusala si fotit v negative?
@tabakmirka no veď to že aj ja to vidím keď stim idem na svetle ale uplne slabucko že skoro nevidno na foto lepšie vydiet ,ovulácii som mala po menštruácii len teraz keď mi toto takto vyšlo po akom čase by mala byt viac viditeľná ? Buď by som otehotnela toho 31.12 alebo 9.1
@kvetinka0099 ja vidím čiarku vyskúšaj ešte jeden 😍
Ak by si otehotnela 31, tak by tam ciarka mala byt uz riadne vidiet si myslim, ak 9, tak je mozne, ze je este len takato. Treba pockat par dni a spravit test znovu 🙂
@annamaria4 aj ja si myslím lebo pri dcérke som mala na 8 deň ducha ale lepšie viditeľného , počkám ešte 3 dni či zosilnie
@tabakmirka fotila som tak to to vyslo a dnes som tiež ale úplne slabo ale mám stále už 7 deň bolesti pod bruškom
Keď to priblížiš je to vidiet
@kvetinka0099 ahoj mne dnes tak isto ukázal test
Prvá foto po namočení druha po uschnuti
Ako ti vyšli ďalšie testy
@nina0412 no neviem či moc skoro testujeme alebo čo ja som dnes ráno testovala ale už nevidno možno matne tam niečo vidím nechránený styk sme mali 9.1 neviem či by to už ukazalo
@kvetinka0099 skúsim zajtra iný test keď nie vyskúšam budúci týždeň ešte lebo mám ešte stále 11dni do menzesu a to nevydržím😅
Ja tam tiez tie ciarky vidim 👌
@veverickav kto teraz?😅
@kvetinka0099 ja som dnes 7dpo
@nina0412 od stiku či ovulky?
@kvetinka0099 od ovulky
Prsia mám ako balóny žily ani nehovorím a bolesti podbruska tiež veľmi a ty si koľko od ovulky
@nina0412 priesvitny výtok som mala cca od 10.1a bolesti od 12 do teraz
@nina0412 mňa len dnes začali bolieť ale nemám nafúknuté
@kvetinka0099 tak snáď sa nám obom zadarilo ja spravím ďalší test až v pondelok lebo už nemám
A dnešný ti ako ukázal bez negativu
@nina0412 no dnes keď som sa kukla nič ale keď sa zahladim niečo vidím ale skôr nie včera som mala viditeľnejší ja skúsim zajtra zbehnut do lekárne a ty si koľko od styku? Keď ti takto vyšiel
@kvetinka0099 tak my mame sex často takze to takto neviem z hlavy
Ja by som skúsila na tvojom mieste digitálny alebo ultra včasný
A máš fotku?
@nina0412 takto
@kvetinka0099 na živo viac vidiet
@kvetinka0099 veď máš krásnu čiarku zajtra skús spraviť ďalší drzim veľmi palce
@nina0412 ja myslím že čiarku vedľa keď si otvoriš foto nie tu silnú🤣taká slabučká tam je
@kvetinka0099 Ano vidím ale podľa mna si tehu
@kvetinka0099 negatívny
@kvetinka0099 ahoj no robila si test?

ahoj, ja tam ciarku nevidim. pokial beries lieky ako pises, tak tie mozu urobit sarapatu v cykluse a posunut ho..