Je slabá čiarka na teste Dr.Max problém?
Ahojte, 6.deň mi mešká menštruácia, tento test som robila ešte doobeda, dr.max test. Nie je málo výrazná čiarka na také meškanie? Pozitívna je, to viem, možno menej farbiva? Ďakujem. Zajtra skúsim iný typ.Na štvrtok som objednaná k Dr.

Podla mna jasne pozitivny
@vanilkovazmrzka po biochemickom tehotenstve sa už dosť obávam tých jemných čiarok na teste.Preto sa radšej pýtam, či niektorá mala takýto výsledok a bolo to ok a prosperujúce tehotenstvo.
To od slabej ma ďaleko, takúto som mala ja a teraz bum
@derna tak snáď to moje bum bude vo štvrtok u Dr.🤞😊
Veľa šťastia prajem 🙂
Ťažko povedať bud posunutá ovu , neskoršie uhnezdenie , alebo to odchadza a posledná varianta není to tam kde by to malo byť. A však držím palce
Verím že bude ozvy sa mi zajtra testuj🙃
Aj ja som mala takú. Dnes sa mi tu naháňa ročný šinter..držím palce ♥️
Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem
Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem
@mariska1989 práveže som mala silnejšie testy robené poobede a ten prvý ranný bol vždy len jemný, až do dnešného rána.Preto vidím, že hcg asi stúpa.
Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel
Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel
@mariska1989 už mám tehotenstvo potvrdené aj od lekára, tak snáď o 2 týždne bude aj to srdiečko už.

Podla mna jasne pozitivny