icon

Je slabá čiarka na teste Dr.Max problém?

16. jún 2025

Ahojte, 6.deň mi mešká menštruácia, tento test som robila ešte doobeda, dr.max test. Nie je málo výrazná čiarka na také meškanie? Pozitívna je, to viem, možno menej farbiva? Ďakujem. Zajtra skúsim iný typ.Na štvrtok som objednaná k Dr.

Je slabá čiarka na teste Dr.Max problém?
vanilkovazmrzka
16. jún 2025

Podla mna jasne pozitivny

autor
16. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Podla mna jasne pozitivny

@vanilkovazmrzka po biochemickom tehotenstve sa už dosť obávam tých jemných čiarok na teste.Preto sa radšej pýtam, či niektorá mala takýto výsledok a bolo to ok a prosperujúce tehotenstvo.

derna
16. jún 2025

To od slabej ma ďaleko, takúto som mala ja a teraz bum

autor
16. jún 2025
@derna

To od slabej ma ďaleko, takúto som mala ja a teraz bum

@derna tak snáď to moje bum bude vo štvrtok u Dr.🤞😊

linda15
16. jún 2025

Veľa šťastia prajem 🙂

autor
16. jún 2025
@linda15

Veľa šťastia prajem 🙂

@linda15 ďakujem 🤞🥰

mariska1989
16. jún 2025

Ťažko povedať bud posunutá ovu , neskoršie uhnezdenie , alebo to odchadza a posledná varianta není to tam kde by to malo byť. A však držím palce

derna
16. jún 2025

Verím že bude ozvy sa mi zajtra testuj🙃

dagas
16. jún 2025

Aj ja som mala takú. Dnes sa mi tu naháňa ročný šinter..držím palce ♥️

autor
17. jún 2025

Spravený dnes ráno, aká som len šťastná, že čiarka je silnejšia, až mi srdce poskočilo keď som skontrolovala po pár minútach ❤️

mariska1989
17. jún 2025

Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem

autor
17. jún 2025
@mariska1989

Tak prvý mohol byť slabší kvôli zriedenemu moču ak bol teda do obeda a dnes z raneho moču. Ta čiarka musela byť hneď ešte isto keď nebola ani kontrolná nabehnuta 😁 . Gratulujem

@mariska1989 práveže som mala silnejšie testy robené poobede a ten prvý ranný bol vždy len jemný, až do dnešného rána.Preto vidím, že hcg asi stúpa.

mariska1989
20. jún 2025

Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel

autor
20. jún 2025
@mariska1989

Toto robilo aj mne ráno bol slabší po obede zo zvedavosti silnejší a každý deň bol na všetkých vidieť rozdiel

@mariska1989 už mám tehotenstvo potvrdené aj od lekára, tak snáď o 2 týždne bude aj to srdiečko už.