icon

Je slabý pozitívny tehotenský test normálny?

12. máj 2025

Ahojte, asi 3 dni pred menštruáciou som si spravila test a bol slabo pozitívny. Digitálny vtedy ukazoval tehotenstvo 1-2 týždne.
Dnes mi menštruácia mešká 4.deň a test je stále len takto slabo pozitívny.Je to v poriadnu, alebo by mala byť čiarka silnejšia? Mala by som byť v týždni 4+3. Zajtra sa objednávam na vyšetrenie koncom mája , vtedy budem okolo 8.týždňa.Ďakujem za odpovede❤️

Je slabý pozitívny tehotenský test normálny?
evivb
12. máj 2025

Mozes sledovat, ci ciarka bude tmavsia. Ak nie, tak bude biochemicke.

bambieblue
12. máj 2025

Skôr sa prikláňam ze si mala biochemické

autor
12. máj 2025

Ešte chcem spomenúť, že predposlednú menštruáciu som mala 10 dňovu po chorobe, čo som nikdy nemala , vždy ako hodinky 25 dňový cyklus a 5 dní menštruácia. Tak ako naposled.Možno aj tie plodné dni boli teraz posunuté?

evivb
12. máj 2025

Jedine sa to dozvies tak, ze budes sledovat ciarku. Daj potom vediet. 🙏

autor
12. máj 2025
@evivb

Jedine sa to dozvies tak, ze budes sledovat ciarku. Daj potom vediet. 🙏

@evivb ďakujem, napíšem sem opäť. Snáď o pár dní bude čiarka silnejšia.

ivik4
12. máj 2025

? Ciarkou by som sa neriadila teda vobec 😄. Vela z nas sme mali taketo slabe ciarky a mali sme klasicke tehotenstvo. Ja som mala ovulaciu neskor zakazdym a testy vsetky tegativne 2tyzdne aj ked som tehotna uz dlho bola. 4 dni meskania je stale malo.
V zivote by som si nedovolila napisat ze mas biochemicke alebo ake . Treba sa objednat a vediet na com si, nie zbytocne testovat

faundi
12. máj 2025

Tak ja verím, že to vyjde. Budem držať palce 🙂

evivb
12. máj 2025
@ivik4

? Ciarkou by som sa neriadila teda vobec 😄. Vela z nas sme mali taketo slabe ciarky a mali sme klasicke tehotenstvo. Ja som mala ovulaciu neskor zakazdym a testy vsetky tegativne 2tyzdne aj ked som tehotna uz dlho bola. 4 dni meskania je stale malo.
V zivote by som si nedovolila napisat ze mas biochemicke alebo ake . Treba sa objednat a vediet na com si, nie zbytocne testovat

@ivik4 ja som mala tiez veeelmi slabu ciarku, ked som testovala tesne po vynechani, ale ciarka bola kazdy druhy den silnejsia a silnejsia.
Sestra opak. Tiez testovala tesne po vynechani, ale ciarka stagnovala. Ostala taka ista slaba. Testovala tiez kazdy druhy den. Nakoniec jej prisla MS a lekar potvrdil biochemicke tehotenstvo.
Takze tak.

Autorka, testuj a uvidis. 🙏 Drzim palce, nech mas kolajnice. 🥰

autor
12. máj 2025
@ivik4

@ivik4 zajtra sa objednám na vyšetrenie. Viem, že moj gynekológ ich robí len od 8.týždňa. Jediné príznaky čo mám, je únava a bolesť podbruška ako tesne pred menštruáciou.

autor
12. máj 2025
@faundi

Tak ja verím, že to vyjde. Budem držať palce 🙂

@faundi ďakujem pekne , tiež dúfam 😊

ivik4
12. máj 2025
@evivb

@ivik4 ja som mala tiez veeelmi slabu ciarku, ked som testovala tesne po vynechani, ale ciarka bola kazdy druhy den silnejsia a silnejsia.
Sestra opak. Tiez testovala tesne po vynechani, ale ciarka stagnovala. Ostala taka ista slaba. Testovala tiez kazdy druhy den. Nakoniec jej prisla MS a lekar potvrdil biochemicke tehotenstvo.
Takze tak.

Autorka, testuj a uvidis. 🙏 Drzim palce, nech mas kolajnice. 🥰

@evivb ja som mala slabu ciarku aj ked som uz bola vycistena po potrate a negativne vsetky testy pocas tehotenstva.. takze tiez tak 🙃.
Neexistuje ziadna tabulka co je a nieje normalne a bezne.
Treba ist k dr a nie sa spoliehat na testy

ivik4
12. máj 2025

Uvidis, objednaj sa

evivb
12. máj 2025
@ivik4

@evivb ja som mala slabu ciarku aj ked som uz bola vycistena po potrate a negativne vsetky testy pocas tehotenstva.. takze tiez tak 🙃.
Neexistuje ziadna tabulka co je a nieje normalne a bezne.
Treba ist k dr a nie sa spoliehat na testy

@ivik4 este zbytocne ide.... Mne lekarka povedala, ze 2 tyzdne treba pockat po vynechani ms.

ivik4
12. máj 2025
@evivb

@ivik4 este zbytocne ide.... Mne lekarka povedala, ze 2 tyzdne treba pockat po vynechani ms.

@evivb jezis pisem nech sa objedna, termin jej da lekar podla potreby ,nie ona sama

autor
12. máj 2025
@evivb

@evivb áno áno, veď som tam písala, že môj gynekológ objednáva až od 8.týždňa.

lucia13022023
12. máj 2025

1x počujem sledovať tehu podľa čiarky. Ja som si urobila test, mala jednu ciarku silnú, druhu slabulinku, zavolala dr a išla k nej. Asi okolo 6-7tt už si nepamätám presne bolo pekne vidieť akciu srdiečka. Podľa mňa sa nestresuj, netestuj a počkaj na to, čo ti povie dr.

autor
15. máj 2025

Ahojte, tak po 8 dňoch meškania som dostala menštruáciu, dosť silnú s kŕčmi. Posledný test bol už skôr len duch. Ďakujem za podporu, snáď onedlho sa to podarí opäť a bude to mať šťastný koniec ❤️

evivb
22. máj 2025

Bude to dobre, uvidis. Uzivaj pri femibione, ak uzivas aj devit forte kvapky. 🙏

autor
22. máj 2025
@evivb

Bude to dobre, uvidis. Uzivaj pri femibione, ak uzivas aj devit forte kvapky. 🙏

@evivb ďakujem za tip 🥰

evivb
22. máj 2025

Daj normalne na lycicku olivovy olej, a do toho 2 kvapky. Mne repro imunologicka povedala, ze to je klucovy vitamin. A PROBIOTIKAAAAAA!!!!!!!!!