Je slabý pozitívny tehotenský test normálny?
Ahojte, asi 3 dni pred menštruáciou som si spravila test a bol slabo pozitívny. Digitálny vtedy ukazoval tehotenstvo 1-2 týždne.
Dnes mi menštruácia mešká 4.deň a test je stále len takto slabo pozitívny.Je to v poriadnu, alebo by mala byť čiarka silnejšia? Mala by som byť v týždni 4+3. Zajtra sa objednávam na vyšetrenie koncom mája , vtedy budem okolo 8.týždňa.Ďakujem za odpovede❤️

Skôr sa prikláňam ze si mala biochemické
Ešte chcem spomenúť, že predposlednú menštruáciu som mala 10 dňovu po chorobe, čo som nikdy nemala , vždy ako hodinky 25 dňový cyklus a 5 dní menštruácia. Tak ako naposled.Možno aj tie plodné dni boli teraz posunuté?
Jedine sa to dozvies tak, ze budes sledovat ciarku. Daj potom vediet. 🙏
Jedine sa to dozvies tak, ze budes sledovat ciarku. Daj potom vediet. 🙏
@evivb ďakujem, napíšem sem opäť. Snáď o pár dní bude čiarka silnejšia.
? Ciarkou by som sa neriadila teda vobec 😄. Vela z nas sme mali taketo slabe ciarky a mali sme klasicke tehotenstvo. Ja som mala ovulaciu neskor zakazdym a testy vsetky tegativne 2tyzdne aj ked som tehotna uz dlho bola. 4 dni meskania je stale malo.
V zivote by som si nedovolila napisat ze mas biochemicke alebo ake . Treba sa objednat a vediet na com si, nie zbytocne testovat
Tak ja verím, že to vyjde. Budem držať palce 🙂
? Ciarkou by som sa neriadila teda vobec 😄. Vela z nas sme mali taketo slabe ciarky a mali sme klasicke tehotenstvo. Ja som mala ovulaciu neskor zakazdym a testy vsetky tegativne 2tyzdne aj ked som tehotna uz dlho bola. 4 dni meskania je stale malo.
V zivote by som si nedovolila napisat ze mas biochemicke alebo ake . Treba sa objednat a vediet na com si, nie zbytocne testovat
@ivik4 ja som mala tiez veeelmi slabu ciarku, ked som testovala tesne po vynechani, ale ciarka bola kazdy druhy den silnejsia a silnejsia.
Sestra opak. Tiez testovala tesne po vynechani, ale ciarka stagnovala. Ostala taka ista slaba. Testovala tiez kazdy druhy den. Nakoniec jej prisla MS a lekar potvrdil biochemicke tehotenstvo.
Takze tak.
Autorka, testuj a uvidis. 🙏 Drzim palce, nech mas kolajnice. 🥰
@ivik4 zajtra sa objednám na vyšetrenie. Viem, že moj gynekológ ich robí len od 8.týždňa. Jediné príznaky čo mám, je únava a bolesť podbruška ako tesne pred menštruáciou.
Tak ja verím, že to vyjde. Budem držať palce 🙂
@faundi ďakujem pekne , tiež dúfam 😊
@ivik4 ja som mala tiez veeelmi slabu ciarku, ked som testovala tesne po vynechani, ale ciarka bola kazdy druhy den silnejsia a silnejsia.
Sestra opak. Tiez testovala tesne po vynechani, ale ciarka stagnovala. Ostala taka ista slaba. Testovala tiez kazdy druhy den. Nakoniec jej prisla MS a lekar potvrdil biochemicke tehotenstvo.
Takze tak.
Autorka, testuj a uvidis. 🙏 Drzim palce, nech mas kolajnice. 🥰
@evivb ja som mala slabu ciarku aj ked som uz bola vycistena po potrate a negativne vsetky testy pocas tehotenstva.. takze tiez tak 🙃.
Neexistuje ziadna tabulka co je a nieje normalne a bezne.
Treba ist k dr a nie sa spoliehat na testy
Uvidis, objednaj sa
@evivb ja som mala slabu ciarku aj ked som uz bola vycistena po potrate a negativne vsetky testy pocas tehotenstva.. takze tiez tak 🙃.
Neexistuje ziadna tabulka co je a nieje normalne a bezne.
Treba ist k dr a nie sa spoliehat na testy
@ivik4 este zbytocne ide.... Mne lekarka povedala, ze 2 tyzdne treba pockat po vynechani ms.
1x počujem sledovať tehu podľa čiarky. Ja som si urobila test, mala jednu ciarku silnú, druhu slabulinku, zavolala dr a išla k nej. Asi okolo 6-7tt už si nepamätám presne bolo pekne vidieť akciu srdiečka. Podľa mňa sa nestresuj, netestuj a počkaj na to, čo ti povie dr.
Ahojte, tak po 8 dňoch meškania som dostala menštruáciu, dosť silnú s kŕčmi. Posledný test bol už skôr len duch. Ďakujem za podporu, snáď onedlho sa to podarí opäť a bude to mať šťastný koniec ❤️
Bude to dobre, uvidis. Uzivaj pri femibione, ak uzivas aj devit forte kvapky. 🙏
Bude to dobre, uvidis. Uzivaj pri femibione, ak uzivas aj devit forte kvapky. 🙏
@evivb ďakujem za tip 🥰
Daj normalne na lycicku olivovy olej, a do toho 2 kvapky. Mne repro imunologicka povedala, ze to je klucovy vitamin. A PROBIOTIKAAAAAA!!!!!!!!!

Mozes sledovat, ci ciarka bude tmavsia. Ak nie, tak bude biochemicke.