Je tam aj druhá palička?

@ivuska442 vidno niečo ale či by som to brala vážne tak asi nie. Skúste zajtra/ pozajtra.
@mullerova46 aha ďakujem
@mullerova46 aha ďakujem
@ivuska442 mešká ti už menštruácia? Alebo vieš kedy si mala ovuláciu (kalendár v telefóne sa neráta) ?
Ahojte baby, snažíme sa o bábätko s priateľom dnes som 10 DPO a prvý test som si robila včera ráno a druhý dnes, vidíte tam už aspoň ducha alebo?
@rebecka123456789 na ľavom ano
Ahojte baby, snažíme sa o bábätko s priateľom dnes som 10 DPO a prvý test som si robila včera ráno a druhý dnes, vidíte tam už aspoň ducha alebo?
@rebecka123456789 keď som si priblížila foto vidím na oboch 🙂
Tak držím palce nech pekne silnie 😊
Ahojte, co si myslite? Lebo mne sa to este nikdy nestalo vzdy tam bola iba jedna a teraz je tam druha ale taka tenka, neviem co si mysliet🙁
@zuzko4946 boli robené ráno alebo až teraz večer? Ráno je najväčšie množstvo hormónu v moči. Cez deň sa riedi a nemusí potom ukázať výrazne tehotenstvo
@zuzko4946 boli robené ráno alebo až teraz večer? Ráno je najväčšie množstvo hormónu v moči. Cez deň sa riedi a nemusí potom ukázať výrazne tehotenstvo
@mullerova46 boli robene cez den, na lavo dnes a na pravo vcera
Ahojte, co si myslite? Lebo mne sa to este nikdy nestalo vzdy tam bola iba jedna a teraz je tam druha ale taka tenka, neviem co si mysliet🙁
@zuzko4946 skús ešte o pár dní ale teda použi ranný moč
Niečo tam je ale toto je také 50 na 50
Buď začínajúca čiarka lebo len kanálik
@zuzko4946 ako si dopadla ?

@ivuska442 vidno niečo ale či by som to brala vážne tak asi nie. Skúste zajtra/ pozajtra.