Je tam čiarka?
Je tam čiarka alebo je to kanáli? Zobrazilo sa to asi po hodine

Ja tam čiarku vidím , ale ak až po hodine tak neviem
Po hodine je test neplatny..nepisu tam ten cas zo srandy 🙂 snad nabuduce 🙂
@floki1994 tehotenstvo by bolo neplánovane keďže ešte študujem VŠ, s priatelom si dávame pozor takže v momentálnej situácii sa modlím aby tam tá ciarka nebola 😔
Treba este skusit o par dni pre istotu..nuz asi nie dostatocne ked sa bojis tehotenstva..nabuduce treba viac 🙂 hadam to dopadne podla predstav teda
@floki1994 za celý čas sme spolu ani raz nespali bez kondómu. Avšak meška mi 4 dni menštruácia tak som mierne paranoidna a mám pocit že si zbytočne domýšľam
Poznam tiez sme tak s muzom fungovali ale akosi sme boli nastaveni, ze kondom tiez nienje 100% a ak sa stane nevadi poradime si a budeme radi 🙂 za 6 rokov sa nestalo ale 🙂 tak klud hadam sa nic neudialo...ms moze meskat aj zo stresu a ibych pricin 🙂
@floki1994 ubezpečujem samú seba že to čo je vidno na teste je iba kanálik, nakoľko je to veľmi slabé, tenké a objavilo sa to možno aj po vyše hodine. Priateľ tam dokonca nič nevidí 😀 takže budeme dúfať že ms príde
Pri 4 dňoch meškania by tam boli dve zreteľné čiarky. Úplne chápem Tvoju paranoju 😀. Bud v kľude. Je to negatívne
@martinka13 veľmi ma to upokojilo😊 zajtra ráno si však pre istotu spravím ešte jeden z ranného moču
Zrejme ti aj mešká tým ako sa stresujes
Mala som takisto “pozitivny” ale normalne v limite nie po hodine a bol falosne pozitivny. Na druhy den rano test inej znacky uplne cisty len jedna ciarka.
No ako? Robila si si rano? 🙂
@mysiacik28 ráno som dostala menštruáciu takže planý poplach 😁

Po hodine je to už dávno neplatné, čiže asi nič.