Je tam čiarka??? lebo tam vidim uplne slabulinkú.
Tiez nic nevidim
Ani ja zatiaľ nič nevidím ale ak ti meškajú, tak si vyskúšaj ráno spraviť test, vtedy je presnejší.
Ja vidím úplne slabulinkú. Skús o pár dní 😉
@adusik12457 taktiež ale úplne slabučkú, takže ešte fakt pár dni vydrž a potom test zopakuj. Držím palčeky 🙂
aj ja som tam videla a to som mala dnes dostať ms a nič skúsim test tak v nedeľu alebo v pondelok bolia ma aj prsia aj pod bruchom
@piatok28 ja tam vidím slabulinkú tiež
@adusik12457 ja tam vidím malý náznak skus o pár dní 🙂
@piatok28 skúsim v nedelu keď to nedostanem
@janulka1985 vidím
@adusik12457 už ti mešká? Kedy máš dostať?
@piatok28 dnes som mala a nič
@adusik12457 tak skus v pondelok to by už malo byť iste 🙂 ja mam dostať zajtra ale keďže som už ako chorá nedočkavostou 😁 tak skúsim zajtra ráno to by mohlo byt vidieť keď takto to vyzeralo z poobedia dnes ci? Koľko sa snažíte o bábätko? 🙂
@adusik12457 ci v nedeľu skus ja som už v tom ze dnes je piatok 🤣🤣🤣 zajtra voľno asi preto 🤣🤣
@piatok28 napisem ti do spravy
@piatok28 pisala som ti
@stastko123 podla mna ano😊😊😊👏🍀
@cerstva2712maminka ahoj a tu nieco vidis?
@adusik12457 nic tam nie je.
@piatok28 na negative vidno😊😊😊👏👏👏
@piatok28 bohužiaľ ani ja tam nič nevidím...ale nezufaj 🙂
@cerstva2712maminka je to naživo strašne slabé. Myslíš že by to takto mohlo vyzerať v deň ms? Ovulácia bola cca pred 12 alebo 14 dňami.
@adusik12457 Ahoj, ja neviem ci som tak vystavkovana s toho ze aj my sme sa snazili, ale odkedy mam malu, vidim tie ciarky vsade😂. A vidim tam slabulinku aj tento x u teba...Ale zaklad je pockat 2-3dni este a otestovat ❤ drzim silno silno vsetky palce ❤😘
@simona_letova_b asi ani nemusím lebo už špiním 😔tak asi dojde ms
@adusik12457 To ma mrzi ... Prajem vela šťastia do budúcna ❤

Ja nevidim nic🤔