Je tam druhá čiarka?
Koľko ti mešká? Áno je 🙂
Vidim tiez 😊
no povedala by som, ze tam veeru jeeee, ale tak treba si test este zopakovat, aby ta ciarka bola teda viditelnejsia, par dni by som teda este pockala
No keď ešte ani menzes nemešká tak nato je podľa mna dosť silná… áno vidím, skús ešte v deň očakávanej MS
@nati176 5 dní do MS a takáto čiarka . Super! Držím palceky aby len silnela 😊 skús o 2 dni zas 😊
@summersunny94 ďakujem 😊
@nati176 daj potom vedieť 😊
@summersunny94 určite dám 😊
@nati176 oki
@nati176 super ❤️ veľmi sa s tebou teším 😊😊😊
@summersunny94 ďakujem veľmi pekne želám to vám všetkým aby ste sa mohli takto tešiť držím palce ❤️
@nati176 ďakujem moja my sa už šesť mesiacov snažíme , užívam aj progestanelle 200 mg aj inofolic, mala som ak Femibion 1. Mám polycystické vaječniky a teda nie je to jednoduché. Máme už jednu dcérku (nás zázrak najväčší) a veľmi by sme ešte chceli jedno dieťatko ale akosi sa nedarí vôbec, kto nechce mať detičky tak ma a kto veľmi chce mať sú vždy nejaké komplikácie (teda väčšinou to tak je) 😔 preto sa veľmi teším že sa ti to vydarilo užívaj si každý jednu chvíľku tehuľkovania a potom rodičovstva, sú to tie najkrajšie chvíle v živote ❤️😘😊
@summersunny94 netreba strácať nádej a ani to siliť u nás to prišlo nečakane vôbec sme to nečakali,a teraz sa tešíme dúfam že sa podarí aj tebe budem ti držať palce a keby sa to podarilo určite daj vedieť ❤️❤️❤️
@nati176 Dakujem a jasne dám vedieť 😊
@foxana9756 no niečo tam veru je vidno ale veľmi slabunko, skús zase zajtra ráno malo by to byť silnejšie. Veľmi ti držím palce 😊
@summersunny94 ďakujem za povzbudenie, skúsim.
@foxana9756 no ako? 😊
@summersunny94 robila som ale nebolo nič 😏 tak už si ani nerobím nádeje. Dám tomu ešte čas ak by ani tento týždeň neprišla MS tak by som znovu skúsila.
@foxana9756 a robila si hneď ráno? A taký istý test? Jasné treba teda pár dní počkať a potom znovu skúsiť
@summersunny94 áno hneď ráno ten istý test. No nič iné mi nezostáva 🙂 tak to nebudem siliť a vydržím. Potom napíšem ako som dopadla

@nati176 myslim ze je to tam. Slabulinka ale vidim ju