Je tam niečo?
Prosím vidíte tam nie l ms mešká 6 dni test robený teraz večer

Nie
Zial nie.pri 6 dnovom meskani je uz ciara jednoznacna
Nie. Pri 6 dňovom meškani uz by si mala mat koľajnice tu nie je ani "len duch"
Ja tam tu druhu ciarku vidim 😀 skus si spravit test z ranneho mocu.
Je to pepino?...ach jaj....☹🥱😩kedy ho už prestanete žienky....používať?...je to test alá"tipos bingo....50/50.....je to strašne nedôveryhodný test...niekedy ukáže krásne čiarky a tehu to nieje a inokedy zase ducha a tehu to je....no väčšinou duchuje a tehu to nieje...tak si vyberte....bud alebo....treba skúsiť iný test...tento je prepadák roka...
Vidím
Na tej poslednej foto sa mi niečo marí
vidím, ale je to pepino, takže tomu veľmi šancu nedávam, bohužiaľ
@taziona dnes ráno
Ciarku vidim 🙂 ale skus o dva dni, ci silnie.
zas pepino... oni naozaj nemajú žiadnu výpovednú hodnotu.. je to tak 50/50.. ak chceš mať 100% istotu, určite skús iný... dr. max alebo clearblue digitálny...
aj ked jasné, že ked si tehotná, tak ukáže aj pepino, ale je to skôr, že robí veľa veľa falošných čiarok a nádejí
@veronika3110 mala som posledný pepino doma tak som sa otestovala ním ale o 2 dni skúsim už iný 🙂
keď už ti mešká toľko, určite ti ukáže aj iný, duplom kvalitnejší a nemusíš vôbec čakať 2 dni.. ak napr. skúsiš ten digitálny, ukáže ti aj týždeň tehotenstva
Ak mávaš pravidelný cyklus, tak pri 6-dnovom meškaní by už mala byť hrubá čiara.
@alex666 práveže nemám pravidelný niekedy mi to mešká aj 2-3 týždne
Vždy keď mi meškali aj dlhšie a robila som si test aj tento pepino bol vždy biely nikdy žiaden náznak čiarky až teraz
Ja tam nič nevidím 😔
Aj ja som to tak mala...že nič...a potom dúšiky a už som si začala robiť nádeje...ale žiaľ tie testy....su najhoršie ake poznám ....proste....jednoducho....netreba ich kupovať....držím ti palce nech u teba to vyjde....ale veru tieto testy sú tipos bingo "bud alebo
@sonka333 veru, každý sa sťažuje, že načo ich vyrábajú.. no kým ich budú ľudia kupovať, tak sa budú aj vyrábať a zbytočne za ne vyhadzovať peniaze
@veronika3110 to je pravda, ze sú nespolahlive... Ale to väčšinou vedia len tie ženy, čo ich už vyskúšali, alebo sa dočítali na MK... Kde inde sa to majú dozvedieť, ze sú nespolahlive? Priamo v DM? 🤦♀️ Nie každý je na MK... Preto ich stále niekto kúpi...
@ajsha123 to hej len často to aj píšu tak, že áno, viem, že sú nespoľahlivé, ale iné nemali.. no tak ich ani nekupujem a idem kúpiť inú značku inde nie?

Ja ne