Je tam šanca, že je to tehotenstvo?
Ahojte, najprv vám musím napísať celú story, aby ste si nemysleli, že som padla na hlavu :D
Mám už jedno “bábo”, už má 3.5 roka 🙂 pred tehotenstvom mi gynekológ povedal, že mám pól roka otehotnieť, potom už nebudem mat moct deti nakoľko mi zlyhávali vaječníky, žiadna ovulacia, žiadna menstruacia, nič. samozrejme som si myslela, že blafuje, ale isli sme teda do toho. Predpísal mi hormonálnu liečbu, po 3 mesiacoch som otehotnela.
Po pôrode som pribrala 30kg, vysvitla z toho obrovská inzulinova rezistencia, PCOS, Hashimoto. Oznámili mi, že nemozem mat prirodzenou cestou dieťa avšak budem mat nárok na umele oplodnenie. Neriešili sme to, nakolko dcéra je hyperaktivna, mame to s ňou ťažké, takze sme sa rozhodli pre antikoncepciu a že neskôr uvidíme ako to celé dopadne.
Teraz v januári sme sa rozhodli, že vysadím antikoncepciu, nakoľko do 2 rokov sme chceli ešte druhé dieťa ale nechávali sme to na prírodu, žiadne “snazilkovanie”, nič. Po vysadení žiadna MS neprišla. 31.01-01.02 som mala ovulačné kŕče a zvýšenú teplotu, čudovala som sa aj plodnému hlienu, tak reku vravím manželovi toho prvého, že musíme ísť na vec :D
Teraz prichádza tá časť, keď si budete myslieť, že som padla na hlavu. Akonáhle sme to “dokončili”, mna ako keby niekto prefackal, že som otehotnela. Ešte zo srandy vravím manželovi, že sa mu to podarilo :D prišli obrovské kŕče na piaty deň, celú noc som nespala, myslela som si, že príde MS, avšak prišlo len 5 minútové špinenie (5. dpo ružový, 6. dpo hnedý) a odvtedy zas nič. Nenechalo ma to, pozrela som si denník spred 4 rokov, ako to bolo s dcérou. Na deň presne sedi všetko, kŕče na 5-6 dpo, 5 minútové spinenia, všetko sedi. Dokonca ešte aj test na 9dpo vyzerá tak, ako ten predošlý spred 4 rokov.
Prikladám fotku testu, ja naozaj netusim, či som padla na hlavu; alebo to vyzerá tak, že s takýmito problémami, “neplodnostou”, bez MS sa to podarí na prvý šup?
@reyka podla mma to tam je...drzim palce👌
@reyka mne sa tiez zda ze tam nieco vidim 😁 drzim vam palce nech vam to vyjde 😁 bodaj by aj nam sa postastilo, prilozim moj test z dneska, co mala byt ocakavana MS.. Poviete mi ci tam vidite aj vy, alebo si namyslam 🤔
@monulkaaaa vyzera byt pozitivny,kolko meska ms?
@monulkaaaa vidím, držím palce.
@leuska1991 dnes mala prist, ale zatial nic 🤷♀️ mam trochu obavy, uz minule som tu pisala ze meskala az 9 dni, co u mna nebolo zvykom, tak teraz uz som radsej opatrna v tom teseni 😔
@monulkaaaa Podľa mna je test pozitívny. Gratulujem
@lusyc kiezby to vyslo.. Dakujem pekne 🙏🙏
@tulipanicek kiezby to tak bolo, dakujem pekne, skusim testnut o 2 dni, nez sa zasa zacnem tesit 🤷♀️
@leuska1991 tak dnes clearblue test krasne pozitivny 😁 konecne 🙏
Ďakujem vám všetkým 😊 jasne, určite ak by sa to teoreticky potvrdilo, prvá cesta bude aj tak ku všetkým doktorom. Nechávam tomu voľný priebeh, len 22. idem na CT chrbtice, takze dovtedy by som bola rada, keby som vedela na čom som.
Samozrejme, ak mám doma test, nevydržím 🤣 takze som sa teraz testla, aj keď viem, že ja mám navecer vždy silnejší test ako ráno, pridávam to sem, no ja tam toho moc nevidim 😔
@monulkaaaa jeeeeeej gratulujem 😍😍😍
@janetinka27 nie nie, denník bola doteraz moje malé tajomstvo 😁 ale ďakujem, uvidíme ako to teda dopadne 🤗
@reyka Vyskúšaj Livsane. Obyčajný palickovy. Najlepsi aký som mala. Krásne ukázal čiarku. Toto bolo 10 dpo. Čiarka bola pekne ružová
@monulkaaaa gratulujem zo sdriecka🥰
@tulipanicek ďakujem, skúsim 🤗 teda skúsim nájsť v meste najprv 🤣
@reyka V lekárni pohladaj. Skús Benu lekáreň
@reyka dakujem pekne 🙏 prajem vam vela zdravicka a nech ste uspesni tiez 😉
@leuska1991 dakujem velmi pekne 🙏
@reyka ja neviem ci vam tak velmi drzim palce, ze som si tu vasu druhu ciarku tak vsugerovala, ale ja tam fakt nieco vidim 🙈 ako vam radili ostatne, skuste iny ten test..
@monulkaaaa jooooj ďakujem ❤️ Áno, musím si kúpiť pepino alebo nejaký iný a testnem zas podvečer, držte palce, snáď snáď 🙏🥰
@reyka super, tak budem cakat na vas vysledok 🙏😉
@monulkaaaa aaaah nič, strácam nádej, neviem čo to, ale sú biele, vidno nejaký tieň naživo ale bude to kanalik, nechcem si dávať nádej, že to preto lebo chodím každých 15 min. na wecko, tak si radšej nemyslim nič 🙃 avšak dnes je 10 dpo takže testnem až v nedeľu, na 12 dpo ako píše @lusyc … kazdopadne ďakujem a určite sa sem ozvem v nedeľu
@mikadooo nooo lenže ja na tom svojom teste nič nevidím, nemyslim si, že sa z tohto vykľuje niečo, len som ich pridala aby story mala pokračovanie. To musíme gratulovať hlavne @ monulkaaaa že sa podarilo jej 🥰 či na poslednom príspevku na fotkách vidíte niečo? 🤔
Ale áno…pravda čo píšete. Preto tomu dávame voľný priebeh a aj keď nám vravia, že “nikdy”, berieme to s rezervou a nevzdávame sa, bola by to škoda 😊
@reyka a je ten test podla vas aj realne taky snehobiely? Lebo niektore foto dost skresluju 😬 sama som to videla na mojom prvom teste, co som vam sem davala, pokial by som nedala filter,, Odhmlenie,, tak ani ja som na tej mojej foto nevidela nic 🙈
mne byt vami by to ale nedalo 🙈 ja by som testovala jak blba 😅 ale tymto vas nechcem navadzat, pochopila som co je volny priebeh 😉 kiezby ste sa dockali 🙏

@reyka ahoj, nepisala si tu uz? lebo nejaka zienka opisala tiez ten tehotensky dennik ako ty. tazko povedat, ci je to kanalik, ci ciarka, testuj a drzim ti palce 🙂 len co najskor potom volaj na diabetologiu a endokrinologiu, nech ti nastavia lieky 🙂