Je tam tehotenstvo? Zdieľajte svoje názory!
Ahojte baby ešte mi nemeska MS ale taka som bola zvedavá ze som musela skusit test
Voľným okom pekna čiarka nedá sa to dobre zachytiť foťákom ale aky mate na to názor vy? Troska sa aj obavam falošného výsledku
O mimi sa snažíme

@selena_luna dakujeeeem 🤗🤗
Aj sa teším aj kus bojim aby to nebolo falošné
Skusim o par dní 😊😊
Nechcem sklamať ale ja som takúto čiarku mala pred časom a tehu to nebolo. Treba vyskúšať aj iné značky ako Livsane či Dr. max
To máte mamatest? 🙂
@patka141 No u nás by to bolo tak trošku neplánovane, tak na druhej strane sa mi aj uľavilo. Ale samozrejme keby sa to stalo, tak by sme to prijali. Každopádne bola som prekvapená, že toro mi mamatest urobil. Stalo sa ni to prvýkrát. Keď som bola posledne tehotná všetko bolo ok a začínala som na neviditeľnej čiarke. No odporúčam este skúsiť znova a teda aj iné značky.
@patka141 mne sa vzdy osvedcil digitalny clearblue s tyzdnami. Ak treba iny test tak odporucam. Kde 10tkove mali ledva viditelne ciarky, tento sice 25kovy, ale jasny.
@mleta na zaciatku tehotenstva je to uplne normalne. Skus si dat zvysenu davku magnezia.
@patka141 super! Tak drzim palce i dalej
@selena_luna dakujem krasne 🤗

Je to tehotenstvo. Vyskusaj o 2 - 3 dni ako ciarka zosilnie. Gratulujem a drzim palce nech to vyjde