Je táto druhá čiarka na teste pozitívna?
Test hore- robený min.tyzden (negatívny)
Test dole- robený dnes ráno - plodne dni od 5.1. - 11.1. a pohl.styk bez ochrany bol 6.1. a 10.1. - toho desiateho bola aj ovulacia podľa menšt.kalendara.. (ja tam vidím slabulinku druhu čiarku). Viem, že týchto príspevkov je tu nespočetne množstvo, avšak toto je môj prvý a preto by som bola rada keby ste ma kvôli tomu nebombardovali a iba napísali, či tam tiež niečo vidíte alebo nie. Ak to niekoho obťažuje tak to prosím ignorujte, ďakujem.

ten druhy jeee 😍🍀
Ten spodny vyzerá pozitivnejsie 😍 skús o 2 dni, mal by silniet, držím palce!!
Ak máš dva testy, ktoré si robila pravdepodobne po sebe a nie s rozdieľom 2 dní, tak sa absolútne nedá posúdiť, či si tehotná. Môže byť jeden z nich chybný - buď ten pozitívny alebo ten negatívny. Skús sa otestovať zase o 2 dni a budeš múdrejšia. Držím palce 🍀
@a_alexandra_a autorka píše, že prvý test je robený minulý týždeň 😊
Autorka, samozrejme, pekná čiarka na to, koľko si pravdepodobne dpo 😊
@denisa_deniska Vidíš, keby som čítala s porozumením, tak si to všimnem 😀
Jeeeej, žienky ďakujem vám krásne, ja neverííím😍🥹🙏🏻

Ten druhý vyzerá pozitívne 😊 ale do budúcna menštruačný kalendár ti neukazuje reálne kedy si mala ovuláciu je to len štatistický
U teba to zrejme sedí a trafili ste sa ale nemusí to tak vôbec byť a ovulácia môže byť aj iny deň
Podľa mňa je to jasné, už len nech silnejú 🙂
Toto už vyzerá na pekne silnejúcu čiarku 😊 tak držím palce nech do dobre dopadne
@denisa_deniska mne sa práveže aj zdá o trošku silnejšia ako včera, po priblížení to lepšie vidno😊😊
@nika_val ďakujem krásne žienky🫶🏻
Hcg vraj rastie každých 48h. Niekde som to čítala takže skúšaj tak každý 2 deň až testovať a uvidíš ako bude silnieť.. 🙂
@nika_val tak som to mala aj v pláne, že až zajtra ráno urobim…hmm len nejako nevidalo🙈😃 stále tomu nemôžem uveriť a preto by som si ich najradšej robila každú hodinu či je to fakt pravda😆 našťastie už žiadne nemám, takže až cez víkend kúpim 🤭
Je to tam podľa mňa. Gratulujem 🙂
@ysseba ďakujem 😊😊
Presne aj ja to tak mám, presne aj dni 😂 aj styk aj pozitívne testy 😂
@domiiini jeeeej, to je aká náhoda😃 tak toto ma potešilo 🤩 mne má tiež zajtra prísť ms😃
To je, že aka náhoda 😂😍
Tak ten pocit úplne chápem, mne keď teraz vyšiel pozitívny test tak som tiež chcela robiť hneď ďalší. Našťastie som sa nejak a vydržal aspoň 3 dni počkať. Ale niekedy má aj teraz chytí taká chuť si urobiť test a to som v 7tt 🙈😁
A Tebe už mešká menzes?
Máš čerstvý test nafoteny?
@ankare dnešný, poobede robený lebo ráno som ešte nemala kúpené🙃 a fotený teraz večer narýchlo ..čiže za nekvalitnú foto sa ospravedlňujem 😀 (posledný je dnešný, aktuálny)
Fíha, pekne to silnie.
Meska 😂 ale digitálny mi už ukázal aj týždne
@domiiini jej a koľko ti ukázal? 🤗