icon

Je táto druhá čiarka na teste pozitívna?

22. jan 2025

Test hore- robený min.tyzden (negatívny)
Test dole- robený dnes ráno - plodne dni od 5.1. - 11.1. a pohl.styk bez ochrany bol 6.1. a 10.1. - toho desiateho bola aj ovulacia podľa menšt.kalendara.. (ja tam vidím slabulinku druhu čiarku). Viem, že týchto príspevkov je tu nespočetne množstvo, avšak toto je môj prvý a preto by som bola rada keby ste ma kvôli tomu nebombardovali a iba napísali, či tam tiež niečo vidíte alebo nie. Ak to niekoho obťažuje tak to prosím ignorujte, ďakujem.

Strana
z2
autor
22. jan 2025
kaki3
22. jan 2025

ten druhy jeee 😍🍀

miriamzba
22. jan 2025

Ten spodny vyzerá pozitivnejsie 😍 skús o 2 dni, mal by silniet, držím palce!!

a_alexandra_a
22. jan 2025

Ak máš dva testy, ktoré si robila pravdepodobne po sebe a nie s rozdieľom 2 dní, tak sa absolútne nedá posúdiť, či si tehotná. Môže byť jeden z nich chybný - buď ten pozitívny alebo ten negatívny. Skús sa otestovať zase o 2 dni a budeš múdrejšia. Držím palce 🍀

denisa_deniska
22. jan 2025

@a_alexandra_a autorka píše, že prvý test je robený minulý týždeň 😊
Autorka, samozrejme, pekná čiarka na to, koľko si pravdepodobne dpo 😊

a_alexandra_a
22. jan 2025

@denisa_deniska Vidíš, keby som čítala s porozumením, tak si to všimnem 😀

autor
22. jan 2025

Jeeeej, žienky ďakujem vám krásne, ja neverííím😍🥹🙏🏻

sticker
nika_val
22. jan 2025

Ten druhý vyzerá pozitívne 😊 ale do budúcna menštruačný kalendár ti neukazuje reálne kedy si mala ovuláciu je to len štatistický
U teba to zrejme sedí a trafili ste sa ale nemusí to tak vôbec byť a ovulácia môže byť aj iny deň

autor
23. jan 2025

Ahojte☺️ dnes som ti tiež robila ráno test a kuk🥹 Ten posledný je dnešný.
Horné dva sú z minulého týždňa, tretí je ten včerajší …

denisa_deniska
23. jan 2025

Podľa mňa je to jasné, už len nech silnejú 🙂

nika_val
23. jan 2025

Toto už vyzerá na pekne silnejúcu čiarku 😊 tak držím palce nech do dobre dopadne

autor
23. jan 2025

@denisa_deniska mne sa práveže aj zdá o trošku silnejšia ako včera, po priblížení to lepšie vidno😊😊
@nika_val ďakujem krásne žienky🫶🏻

nika_val
23. jan 2025

Hcg vraj rastie každých 48h. Niekde som to čítala takže skúšaj tak každý 2 deň až testovať a uvidíš ako bude silnieť.. 🙂

autor
23. jan 2025

@nika_val tak som to mala aj v pláne, že až zajtra ráno urobim…hmm len nejako nevidalo🙈😃 stále tomu nemôžem uveriť a preto by som si ich najradšej robila každú hodinu či je to fakt pravda😆 našťastie už žiadne nemám, takže až cez víkend kúpim 🤭

ysseba
23. jan 2025

Je to tam podľa mňa. Gratulujem 🙂

autor
23. jan 2025

@ysseba ďakujem 😊😊

domiiini
23. jan 2025

Presne aj ja to tak mám, presne aj dni 😂 aj styk aj pozitívne testy 😂

domiiini
23. jan 2025

Takto mi to vyšlo predvčerom. Zajtra ma prísť MS a mám v pláne kúpiť digitálny test

autor
23. jan 2025

@domiiini jeeeej, to je aká náhoda😃 tak toto ma potešilo 🤩 mne má tiež zajtra prísť ms😃

domiiini
23. jan 2025

To je, že aka náhoda 😂😍

ankare
23. jan 2025

@domiiini gratulujem! Toto je pozitívny test a ešte ani nemeska menzes. 👏

domiiini
23. jan 2025

@ankare ďakujem krásne 😍🥰

nika_val
23. jan 2025

Tak ten pocit úplne chápem, mne keď teraz vyšiel pozitívny test tak som tiež chcela robiť hneď ďalší. Našťastie som sa nejak a vydržal aspoň 3 dni počkať. Ale niekedy má aj teraz chytí taká chuť si urobiť test a to som v 7tt 🙈😁

ankare
23. jan 2025

A Tebe už mešká menzes?

autor
25. jan 2025

@ankare ahoj, áno - 2.deň 🙂 máme to všetko s @domiiini zatiaľ narovnako 😀 teda Domiiini, tebe tiež mešká? 😀

ankare
25. jan 2025

Máš čerstvý test nafoteny?

autor
25. jan 2025

@ankare dnešný, poobede robený lebo ráno som ešte nemala kúpené🙃 a fotený teraz večer narýchlo ..čiže za nekvalitnú foto sa ospravedlňujem 😀 (posledný je dnešný, aktuálny)

ankare
25. jan 2025

Fíha, pekne to silnie.

domiiini
26. jan 2025

Meska 😂 ale digitálny mi už ukázal aj týždne

autor
26. jan 2025

@domiiini jej a koľko ti ukázal? 🤗

Strana
z2