icon

Je tehotenský test pozitívny alebo negatívny?

kvetinka9378494
24. aug 2023
Je tehotenský test pozitívny alebo negatívny?Je tehotenský test pozitívny alebo negatívny?
Strana
z2
miskamiseelkaaa
24. aug 2023

@kvetinka9378494 Podľa mňa je to tam 🥰

tessa2299
24. aug 2023

@kvetinka9378494 preco nedas fotku testu v limite? Toto je zaschnuty test, ,ktory nema ziadnu vypovednu hodnotu, kedze skoro pri kazdom zaschnutom teste vidiet zvyrazneny kanalik 🙂

majamat
24. aug 2023

negativny 1 ciarka, pozitivny 2 jasne ciarky. testovacia moze byt svetla, ale musi byt jasne rozoznatelna.
duch sa nerata

jj298
Odpoveď bola odstránená
janetinka27
24. aug 2023

@kvetinka9378494 ahoj, nieco tam vidiet. skus testovat neskor, ci ciarka zosilnie. kazda ciarka je najprv takmer neviditelna.

kvetinka9378494
autor
24. aug 2023

@tessa2299 Teraz ranny

kvetinka9378494
autor
24. aug 2023
ankare
24. aug 2023

@kvetinka9378494 koľko ti meska menzes?

kvetinka9378494
autor
24. aug 2023

@ankare O 3 dni mám dostať

kvetinka9378494
autor
24. aug 2023

@jj298 tvoje nechcty musia vyzerať hrozne.🙂 keď tu je téma o tehotenskom teste a riešiš moje nechty. pošli mi správu ja ti zaplatím nechty.
Pekný deň Jj😂

gejb
24. aug 2023

@kvetinka9378494 tieto už su jasne pozitívne. Gratulujem.

hrasocek12
24. aug 2023

@kvetinka9378494 gratulujem určite si tehu 😊 tie testy co si priložila sú pozitívne 🥰

ankare
24. aug 2023

@kvetinka9378494 nooo, tak na to, že Ti ešte nemeska menzes, sú to pekné čiarky.
Cítiš, že si tehotná?

jj298
Odpoveď bola odstránená
kvetinka9378494
autor
25. aug 2023

Dnes Ráno

majamat
25. aug 2023

@kvetinka9378494 to si robila 3 testy,a lebo tam ams aj tie stare?

kvetinka9378494
autor
25. aug 2023

@majamat 3dnes tie horné sú zo včera

majamat
25. aug 2023

@kvetinka9378494 a bol robeny z prveho ranneho mocu?
ciarka moc silnejsia nevyzera.

netvrdim, ze tehu nei si,a le tieto testy to zatial nepotvrdzuju, takyto vysledok mavaju an testoch casto aj zeny, co tehu nei su. v posldnej dobe testy robia taketo blbosti.

banderaska29
25. aug 2023

@majamat prosím ta nemäť ju. testy sa majú robit kazdy druhy den, ak pri robenom kazdy druhy den ciarka netmavne, tak tam je možné to, čo píšeš.

autorka podľa testov si tehotna 🙂

majamat
25. aug 2023

@banderaska29 zmiast ju mozu akurat tak nepresne a klamlive informacie a ani davat falosnu nadej. kontrolovala som si tu na mk taketo prispevky a vacsina zien s takymto vysledkom tehu nebola, len testy urobili duchov.
a tiez som napisala, ze to neznamena ze tehu nie je, eln sa to neda zatial testami potvrdit, cize tehu som nepoprela.

a este:

1. test urobeny v priebehu dna z rozriedeneho mocu moze vyjst slabo pozitivny, pricom test z ranneho koncentrovanejsieho mocu by mal obsahovat vyssie hladiny HCG, cize by mal vyjst silnejsi. toto nema nic s dnami,a le s tym, kedy a z ako koncentrovaneho mocu sa robi test.

2. vznikol tu blud, ze HCG vyskoci zrazu dvojnasobne ob den.
ide o to, ze o 2 dni je HCG dvojnasobne, to ano, ale na ten 2-nasobiok neskoci za 2 dni nahle, lebo telo nie je stroj, nepovie si, ze presli 2 dni, idem zdvojnasobit.
ta dvojnasobna hladina stupa postupne, nie skokovo.
cize to ze je HCG dvojnasobne v zavere je rovnaky vysledok, ako sa tu pise, len sposob stupania nie je taky, ako to tu je podavane. niekto to napisal a ostatni sa toho bez problemov chytili a rozsiruju to dalej.

cize ak mam zena dnes HCG 132, tak o 2 dni bude mat mozno aj 280 ( nemusi to byt presny dvonasobok ), ale o den nebude mat stale okolo 130, ale mozno okolo 195.
tempo stupania moze byt trochu individualne, cize niektorej moze vyskocit viac, inej menej. no halvne bude postupne.

banderaska29
25. aug 2023

@majamat

ja neviem koľko mas ty deti a tehotenstiev za sebou, ale ja tri, dve uspešné. pri prvom som zistila tehu dost neskoro, ale pri druhom som testovala denne a umierala, že testy nesilneju. zbytočne som sa stresovala, babatko sa narodilo zdrave. pri tretom som urobila dva testy s odstupom tri dni... a bolo to jasne, bol medzi sfarbením neporovnatelny rozdiel. takže ja davam na seba a radim autorke spravne už len pre jej vnutorny pokoj. nakoniec je to vzdy v rukach božích či sa testuje 5X denne alebo každy druhy den. nemusí to znamenat hned najhorši scenar, ze dnes nema nejak vyrazne silny test. ak ten zajtrajší bude rovnaky alebo menej sfarbeny, tak to bude tvoja pravda.

majamat
25. aug 2023

@banderaska29 ako neviem, lae teraz si vcelku odbocila od temy.
nepovedala som, ez nie je tehu, iba ze testy o tom ncinehovoria a dovod moze byt, ze testuje skoroa hcg sa este netvori. tak neviem o com ty tocis.

a niektori nasi spoluobcania maju aj 10 deti a aj tak neis u odobornici na stupoanie hCG

banderaska29
28. aug 2023

@majamat no ja som trošku dumala než som rozkuštila tvoj text 😀
vyjadrenie ako o čom točiš si skusaj na svoje kamošky 🙂 ja sa s tebou slušne bavím tak si laskavo davaj pozor na jazyk. my kamošky nie sme.

ak nevieš čítat s porozumenim tak ti odporúčam si skusit prečítat ešte raz, čo som napísala. je to napísane omnoho zrozumiteľnejšie, než tieto tvoje hatlaniny

majamat
28. aug 2023

@banderaska29 odbocila si od temy. to kolko mas za sebou tehu nehovori nic o tom, kolko vies o tvorbe HCG. podla tvojej teorie kazda zeny, co ma viac tehu za sebou ma znalosti? toto si falt myslis?
u teba nie je comu porozumiet.

majamat
28. aug 2023

@banderaska29 ty si nepochopila zakladne fakty, vytvaras si asociacie niecoho, co by sa spajat nemalo a malo by sa dbat na pochopenie, ze sa jedna o 2 samostatne myslienky ( ako spajanie mnozstva tehu u teba a vedomosti o merani hladiny HCG. tak prepac co to s tym ma spolocne? )

-zakladny fakt, ak by som napisala, ze je tehu, tak na zaklade faktov a jasne pozitivneho testu.
- zakladny fakt - rozhliadni sa, vacsina prispevkoch je s takymito testami, popatraj a zistis, ze vo vacsine pripadov o tehu neslo, lebo testy v dnesnej dobe mimoriadne duchuju a zeny si ich robia zbytocne skoro, potom najdu duchov a domnievaju sa ze su tehu.
- dalsi fakt, pri duchujucich testoch na nasom trhu je dolezite pre zistenie tehu, mat jasne pozitivne testy a to budu vtedy, ak tam budu jasne kolajnice
- dalsi fakt - uroven hcg o 2 dni dosahuje dvojnasobok, ale stupa postupne ( cize na tu uroven sa dostane postupne, takze kazdu hodinu moze byt v krvi vyssia a vysia koncentracia hcg, samozrejme stupanie moze byt nerovnomerne, telo nei ej storj a z hodiny na hodinu bude pomale, testom nezachytitelne, ale v horizonte jednehod na uz zachytitelkne moze byt ), cize aj na druhy den by malo byt vyssie, ako v predchadzajuci den
- dalsi fakt - ranny moc je koncentrovanejsi ( zvycajne ), co sa da aj overit a pripadne aj ovplyvnit a preto obsahuje aj vyssiu koncentraciu hcg, co sa samozrejme ukaze na teste.
- z toho vypylva fakt, ze ak jeden den testujem v priebehu dna s malo koncentrovaneho mocu a porovnavam s testom z druheho dna z ranneho koncentrovaneho mocu, pricom sa hladina hcg v krvi urcite zvysila, test by mal byt silnejsi, aspon o nieco, lebo je tu kombinacia 2 dovhodov, vdaka ktorym by mala byt ciarka silnejsia.
- a este jeden podstatny fakt, hodnotila som fakty a podla testov to na tehu nevyzera, no to este neznamena ze to tehu nie je, co som jasne napisala viackrat, hlavne pre tych, co to nepochopia a chyba im porozumenie v citani textov a aby to zakryli, odvolavaju sa na nepochopenie ich prispevku druhymi !

banderaska29
28. aug 2023

@majamat ach dievča...:(

nechápem, čo Ťa štve v tvojom živote, alebo čo ti chyba, že si odbíjaš neopodstatnené nervy na niekom, kto tu absolutne slušne a objektívne diskutuje. ja viem o tvorbe HCG toho dost, platí čo som napísala. ak sa budeš nad tym dalej nejak pozastavovať alebo mi chcieť písať další sloh, spomeň si, že tvoja pravda aj moja su ok. a tym, že mam svoju teoriu, ma nemas pravo atakovať. fakt neviem, ako veľmi musíte byt niektoré frustrované a trápené životom, že vyvodíte z jedneho názoru (teda môjho napr) s ktorým nesúhlasite, takúto modrokoníkovskú vojnu. ja sa nestranne naozaj nečudujem niektorým chlapom, ak toto majú doma, že radšej odídu, lebo ak toto robíš aj doma, že z hovna spravíš vzducholoď, tak amen tma.

nauč sa, že v živote s tebou nemusí každý súhlasiť. a je to tak v poriadku. je to normálne, nie je to osobné, ani urážlivé. ak to nevieš prijat, zbehni si do panta rhei do oddelenia psychologickej literatury, tam ti určite poradia čítanie na sebarozvoj a prijatia iných opozitných názorov.

majamat
28. aug 2023

@banderaska29 pises o sebe?

je to celkom zaujimave, kedze s tebpu nesuhlasim, tak si azcnes vymyslat, ze som frustrovana. 😀 och, to vies odkial? mas nejake vestecke schpnosti? alebo si vytvoris nezmyselny zaver na zaklade nesuhlasu s nazorom? zaujimavy sposob myslenia.

toto si napisala:
...platí čo som napísala...
...tym, že mam svoju teoriu...

tak plati co si napisala, ci je to len tvoja teoria, ktora nemusi platit, lebo tvoja teoria je nieco subjektivne, nie platne. odporujes si.

nemam chut rozoberat vsetky detaily tvojho prispevku, ale je tu jeden fakt, ty si zareagovala na mna ako prva a to s kritikou.
tak mi tu teraz nepis o objektivnej diskusii a neschopnosti prijat iny nazor. ty si neprijala to, co ja som napisala, to co si myslis vyhlasujes za pravdu a argumetny ohladom HCG, ktore ti davam absolutne neberies na vedomie, pricom su logicke a popieraju to co si napisala. pre istotu sa k HCG uz ani konkretne nevyjadrujes, ale zamontujes do toho pocet tvojich tehu, ktore s tym absolutne nic nemaju.

banderaska29
28. aug 2023

@majamat to, AKO píšeš, nie to, čo píšeš, je prejav frustrácie. spôsob podania svojej "pravdy" je kľučovy v tom, ako ta ludia rešpektuju a ako s tebou chcu alebo nechcu suhlasit. tak ked budeš takto nabuduce komunikovat aj s niekym inym, uvidíš, že ti nikto nebude hovorit, aka si super, ked pasivne agresívne predkladáš svoje pravdy na piedestál jednostrannej a jedinej správnej teórií, ktoru si si vygenerovala vo svojom mozgu.

aby som ti pripmenula moju prvu spravu adresovanu pre Teba, podme si teda zhrnut moje "utočenie:"

"prosím ta nemäť ju. testy sa majú robit kazdy druhy den, ak pri robenom kazdy druhy den ciarka netmavne, tak tam je možné to, čo píšeš." - kde tu cítiš útok. napísala som prosím ta nemäť ju. nenapísala som prečo ju preboha matieš ? cítiš v tom nejaku neslušnosť ? napísala som niečo, čo je útočné ?

moja druhá správa:

ja neviem koľko mas ty deti a tehotenstiev za sebou, ale ja tri, dve uspešné. pri prvom som zistila tehu dost neskoro, ale pri druhom som testovala denne a umierala, že testy nesilneju. zbytočne som sa stresovala, babatko sa narodilo zdrave. pri tretom som urobila dva testy s odstupom tri dni... a bolo to jasne, bol medzi sfarbením neporovnatelny rozdiel. takže ja davam na seba a radim autorke spravne už len pre jej vnutorny pokoj. nakoniec je to vzdy v rukach božích či sa testuje 5X denne alebo každy druhy den. nemusí to znamenat hned najhorši scenar, ze dnes nema nejak vyrazne silny test. ak ten zajtrajší bude rovnaky alebo menej sfarbeny, tak to bude tvoja pravda. - kde tu na teba útočím ? napísala som, že dávam na seba, lebo to čo som napísala nie je moj vyplod fantázie, je to teoria gynekologov, porodnikov.

„Hladiny hCG sú veľmi individuálne. Cca 14 dní od otehotnenia je normálna hladina hCG aj 100 aj 1000, obe sú v poriadku. Dôležité je pripomenúť skokový nárast hladiny hCG: za 48 hodín sa dokáže hladina v skorom, zdravom štádiu tehotenstva zdvojnásobiť až strojnásobiť.“ https://najmama.aktuality.sk/clanok/227699/kedy...

ked si už začala mat nepríjemny sposob prejavu, napísala som ti, aby si sa tak rozprávala so svojimi kamarátkami. vieš kto takto reaguje ? frustrovaný jedinci, ktorým niečo v živote chyba, ktorý v realnom živote možno nemaju tolko pozornosti, koľko by chceli a kompenzuju si to na forach, diskusiach, písaným textom adresovaným neznámym ľudom. ta slecna mala pozitivne tehotenske testy. mala dve regulerne palicky, ktoré den po dni ostali rovnako sfarbené. to sa stáva pomerne bežne. nestáva sa to pomerne bežne, ak to je každy druhy den. vtedy už je možno tvoja teoria správna.

majamat
28. aug 2023

@banderaska29 na zaklade par slov vies ze som frustrovana.
prosim ta, zamysli sa nad tym,c o pises. tieto tvoje pseudopsychologicke nazory si nechaj pre seba, lebo sa nezakladaju an realite, alebo si zas myslis, ze len toto moze byt pravda? aha, to je ten respekt k druhym nazorom?

a dvojnasobnu hladinu som nepoprela. tvoj nazor je, ez to tehu je bez ohladu na to, ze je tu stale este aj druha moznost. a nepoprela som ani individualnost hladiny hcg. tak mi to tu stale nepodsuvaj, ako keby ot tak bolo. iba tvrdim, ze tieto testy to neukazuj, no ty ides stale to svoje.
len tak mimchodom, pozri profil autorky, ma tam skoro spred roka podobny test a teda evidentne tehu nebola.

autorka toho clanku je co? nejak dr? alebo biochemicka? robila vyskum ohladom stupania hladiny HCG? a to ze je v zavere dr. to este nepotvrdzuje, ze prave tato dr to takto doslova povedala. podla clanku sa vyjadrila len k tomu,c o je napisane v zavere. aj keby sa vyjadrila k ostantemu, este je otazne. ako to povedala, ci to neovinar neupravil. novinari, moderatoti si totiz velmi casto doplnaju do vsetkeho aj svoj nazor.

hylary
28. aug 2023

@kvetinka9378494 boze tie nechty... Otras

Strana
z2