icon

Je tento tehotenský test pozitívny?

nicoletas2449
10. jún 2025

Ahojte žienky, viem, že je tu veľa takýchto diskusii, dnes som si robila tehu test z druhého ranného moču. Som cca. 15-16dpo. Deň cyklu je 32. Jediné čo mám tak je zmena nálad, velká únava poobede a už pár dní má bolí podbruško ako na ms no tá mešká. Je to pozitívny test? Za dva dni zopakujem či čiarka silnie a budem veriť že áno. Len sa kus bojím tých bolestí je to v pohode?

Je tento tehotenský test pozitívny?
nicoletas2449
autor
10. jún 2025

zabudla som dodať že čiarka sa zjavila v limite a fotka nie je ani upravená. V januári som vysadila antikoncepciu, a snažíme sa druhý cyklus. Nasadila som kyselinu listovú

nicoletas2449
autor
10. jún 2025

Prikladám ešte jednu foto

sense
10. jún 2025

To je už celkom pekná čiarka, ak chces mať istotu skús ondva dní test rovnakej znacky, držím palce

nina004
10. jún 2025

Určite je pozitívny

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@sense

To je už celkom pekná čiarka, ak chces mať istotu skús ondva dní test rovnakej znacky, držím palce

@sense ďakujem ❤️

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@nina004

Určite je pozitívny

@nina004 ďakujem ❤️

kaca222
10. jún 2025

Áno, tento test je jednoznačne pozitívny

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@kaca222

Áno, tento test je jednoznačne pozitívny

@kaca222 ďakujem

mischel12
10. jún 2025

Ahojte . Je to podľa vás kanálik ? Máte skúsenosť s testami livsane? Robia falošné čiarky? Ďakujem

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@mischel12

Ahojte . Je to podľa vás kanálik ? Máte skúsenosť s testami livsane? Robia falošné čiarky? Ďakujem

@mischel12 ak mám pravdu povedať, po mojej skúsenosti z minulého mesiaca keď som urobila viac testov ako kedykoľvek predtým a tiež stále videla nejakú malú čiarku by som už po limite na teste nehľadala naozaj nič. Keď som si robila tento ráno tak naozaj do pár sekúnd som videla jasnú čiaru na ňom.

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@mischel12

@mischel12 ale tak zas nebudem tvrdiť keď neviem. Je možné že niečo slabšie sa tam rysuje. Už ti meška ms?

mischel12
10. jún 2025
@nicoletas2449

@mischel12 ale tak zas nebudem tvrdiť keď neviem. Je možné že niečo slabšie sa tam rysuje. Už ti meška ms?

@nicoletas2449 nemeška ,ale niečo slabucke vidím ,preto som chcela vedieť aj iný názor

nicoletas2449
autor
10. jún 2025

@mischel12 skús počkať kým bude meškat, ja viem že je to tazko, minulý cyklus som testovala už keď som si myslela že som 8 dní po ovulacii ale netušila som že kvôli chorobe som mala ovulku posunutú až na 30 deň cyklu. Tento cyklus som to nechala tak, dnes mi reálne meška nejake dva dni a celý čas som si myslela že príde lebo bolesti ako na ms už včera vecer, som plakala zúfalá že zas nič z toho 😃 som si povedala, že ak ráno nič urobím test a bum čiarka celkom slušná. Tak už len kus počkať, o dva dni zopakujem a budúci týždeň zavolám doktorovi. Viem, že ak po bábätku túžiš tak je ťažké vydržať ale je to lepšie aj pre teba a tvoju psychiku ako hľadať na teste niečo čo tam môže ale aj nemusí byť. Skús ak tak zopakovať o 2-3 dni ráno test a uvidíš. Budem držať palčeky🍀

mischel12
10. jún 2025
@nicoletas2449

@mischel12 skús počkať kým bude meškat, ja viem že je to tazko, minulý cyklus som testovala už keď som si myslela že som 8 dní po ovulacii ale netušila som že kvôli chorobe som mala ovulku posunutú až na 30 deň cyklu. Tento cyklus som to nechala tak, dnes mi reálne meška nejake dva dni a celý čas som si myslela že príde lebo bolesti ako na ms už včera vecer, som plakala zúfalá že zas nič z toho 😃 som si povedala, že ak ráno nič urobím test a bum čiarka celkom slušná. Tak už len kus počkať, o dva dni zopakujem a budúci týždeň zavolám doktorovi. Viem, že ak po bábätku túžiš tak je ťažké vydržať ale je to lepšie aj pre teba a tvoju psychiku ako hľadať na teste niečo čo tam môže ale aj nemusí byť. Skús ak tak zopakovať o 2-3 dni ráno test a uvidíš. Budem držať palčeky🍀

@nicoletas2449 ďakujem a tíško gratulujem

nicoletas2449
autor
10. jún 2025
@mischel12

@nicoletas2449 ďakujem a tíško gratulujem

@mischel12 ďakujem, neboj dočkáš sa aj ty ❤️ treba tomu pevne veriť

mischel12
Autor odpoveď zmazal
mischel12
Autor odpoveď zmazal
mischel12
11. jún 2025

Ďakujem. Čo myslíš ? Dnes ráno

kaca222
11. jún 2025
@mischel12

@mischel12 pozri, veľmi ti prajem, aby ti to vyslo, ale toto hľadanie náznaku čo robíš je úplne zbytočné. Tie testy sú biele.

mischel12
11. jún 2025
@kaca222

@mischel12 pozri, veľmi ti prajem, aby ti to vyslo, ale toto hľadanie náznaku čo robíš je úplne zbytočné. Tie testy sú biele.

@kaca222 ďakujem za odpoveď

nicoletas2449
autor
11. jún 2025
@mischel12

@mischel12 ja tam tiež nič nevidím

nicoletas2449
autor
11. jún 2025

A žienky prosím, myslíte že je v pohode keď som dnes mala taký slabunkohnedy výtok? Nemám ani bolesti ani nič už len ten výtok bol dnes. Viem že na začiatku tehu je to bežné, no je to moje prvé tehu tak sa kus bojím. Snáď bude všetko okej, nechcem hneď volať doktorovi keďže aj tak ma objedná asi až potom neskôr keď bude vidieť už viac. Tak len či nemáte skúsenosti