icon

Je tento test chybný?

simona8a
1. nov 2022

Ahojte, mali ste niektorá takýto test? Boli ste tehotna alebo je chybný? Ďakujem

Je tento test chybný?
nely1704
1. nov 2022

@simona8a podľa mňa nie 😉

54tinka54
1. nov 2022

@simona8a skôr by som povedala že si tehu 🙂 gratulujem

nely1704
1. nov 2022

@simona8a určite je to pozitívny test

simona1998
1. nov 2022

Ja by som zas povedala že je chybný , skús urobiť ďalší 🙂 podľa mna to je 50na50

simona8a
autor
1. nov 2022

@simona1998 robila som ďalší, bol negatívny
Skusim rano ešte jeden a ak bude negatívny, tak to bol len plány poplach..
Inak mam veeeeľmi nepravidelný cyklus, robila som si ovulačny test a skúsila som aj tehotenský...oba boli pozitívne, ten tehotenský však tak, ako je na foto...nerozumiem tomu..

simona1998
1. nov 2022

@simona8a ja som mala tiež jeden pozitívny a druhý negatívny a tehotná som nebola , podľa mna je toto chybný test, no skús dalši a uvidíš ❤️

simona8a
autor
1. nov 2022

@simona1998 aj ja si myslím, že je chybny, ale nádej neumiera...v septembri som mala biochemické tehotenstvo.. som už trochu zúfalá, ale verím že sa raz zadari a udrží 😇

simona1998
1. nov 2022

@simona8a my sa snažíme čoskoro 2 roky , momentálne som 8DPO a popravde už ani neverím, že si nájdem niekedy dve čiarky na teste 😊🥲

simona8a
autor
1. nov 2022

@simona1998 my už sa snažíme tiež viac ako 2 roky...mam za sebou milión vyšetrení..po prefukoch som otehotnela, ale neudržalo sa to...takže nádej je tam, že to opäť pôjde...
Viem cim si prechadzas...podľa mna hra u nas aj velku rolu psychika.... mam totalne rozhadzany a nepravidelný cyklus, rozne hormonalne liecby...nic nepomaha..