Je tento test naozaj pozitívny?
Vraj že toto nemi pozitívny test hovorila mi rodinná príslušníčka ja som ale na začiatku

Pravdaze je, mozno si to zmylila s ovulacnym testom, kde musia byt ciarky rovnako silne, pri hcg teste ale nemusia.
@anavixy ona mala silne ale bola v 3 alebo druhom mesiaci
Jasne,že je pozitívny. Ukáž jej fotky tu z MK,akých duchov niektoré považujú za pozitívny test
@domka222 taká som vytočená
Naco ukazujes rodine ocurany test?
Je pozitivny. Aj tie minule, co si davala su pozitivne. Vsetky su pozitivne
@6veronika778 je pozitívny, v tehotenstve je jedno, aká je čiarka, no musí byť zreteľná (nie duch, ci kanálik)
Na druhej strane tiež nechápem, načo ukazujes rodine testy, bola som 3x tehotná, a nikto test nevidel, akurát ten úplne prvý manžel, kedte bol zvedavý, ako vyzerá taky pozitívny test. No nikto iný z rodiny ho nevidel, ani mi nenapadlo ukazovat
@jaskolka
Ale chápeš bude sa somnou hádať že to musí byt rovnaké ale ona bola v treťom mieriaci ja v druhom tyzdni
V druhom tyzdni nie si...skus si pozriet, ako sa pocita tehotenstvo
@6veronika778 v druhom týždni nie si určite, to sa počíta od poslednej menštruácie. Druhý týždeň tehotenstva je tak maximálne čas, kedy je ovulácia,keďže sa ráta aj obdobie, keď defacto ešte tehotná nie si.
No a ešte raz, načo ukazujes kadetade po rodine testy? Poviem, som tehotná, a hotovo. Nikoho testy nemusia zaujímať.
@jaskolka posledná menstruacia bola 20 júla
@jaskolka na digi teste neskôr bolo 2-3+
Si v 4. týždni a neukazuj po rodine testy, keď to nevyjde budeš vysvetľovať ako si o to prišla?
Digi ukazuje od ovulácie, nie ako sa to reálne počíta.
@6veronika778 si v 5 týždni, cca. Digitálny test to myslím počíta od oplodnenia
No reálne sa to počíta, ako som písala.
@jaskolka dúfam že všetko bude poriadku no držte mi palce menštruáciu som nemala len spinenie
@jaskolka ale na gynde by zatiaľ nič nevidela len vak že asi ?
@6veronika778 si asi vo 4. tyzdni. A naco tieto veci preberas s rodinnou prislusnickou? Aj mojim rodicom sme to povedali v druhom mesiaci (musela som do nemocnice na kozne cela vyhadzana par dni pred svadbou, tak sme povedali) a po tretom mesiaci (pri druhom tehotenstve).
@6veronika778 zrejme nie, je to ešte dosť skoro. Obyčajne si volajú tak na 7-8 týždeň, aby už mohla sa potvrdiť akcia srdiečka. Alebo sa berie krv na hcg a to je potom ukazovateľ, ak dobre stúpa
@jaskolka no mne vravela že mám o dva týždne prísť no ja som dosť mladá mám 24 rokov ale tak majú aj mladšie
@6veronika778 s vekom to nemá nič spoločné, každú tt ženu volajú v tom týždni jedno ci ma 20+ alebo 30+ / 40+
Prosim ta, mas tu x tem s fotkou testu, kde ti milionkrat bolo napisane, ze je to pozitivne. Ty aj napriek tomu ukazujes testy este aj po rodine a pytas sa ich, ci je to pozitivne a este potom tu preberas znovu s fotkou, ci je to fakt pozitivne. Ja neviem.. chapem, ze hormony robia svoje, ale si si ista, ze si schopna vychovavat dieta? Ved uznaj sama, ze toto nie je ok 🙄
@6veronika778 to nemá nič spoločné s vekom, ako ti to napadlo?
@jaskolka určite tak ze u mladších to rastie rýchlejšie ako u starších 🙈
@6veronika778 si fakt pripravená priviesť dieťa na svet?
@diewcatqoo nemôžem tomu uveriť stále
@sisa_s 🤣🤣
@6veronika778 prepac, ale je xy zien (vratane mna), ktore sa snazili dlhu dobu, su po potratoch a pod a dokazu svoje emocie spracovat. Chapem, ze sa tesis a aj mas obavy, ale toto, co robis, je uz vazne moc.
@diewcatqoo to ma mrzí prepáč
@6veronika778 čomu nemôžeš uveriť dievča?
@6veronika778 uz minule a aj terwz som ti pisala, gratulujem, pozitivne. Si tehotna. Chapem, ze sa tesis, ze tomu mozno nemozes stale uverit ale ako vtedy aj twraz ti pisem klud uz. Toto ti skodi. Ved vidis, moc to riesis a este ta vyvykla pribuzna, ze nie je pozitivny. Skodis sama sebe. Je pozitivny. Tento aj tie minule. Tak uz netestuj, neukazuj to nejakej pribuznej co nema o tom sajnu. O dva tyzdne chod k dr. Teraz by nic nevidela este. Preto ta objednala az potom. Aj mna tak objednala a aj ine zeny, aby videla akciu srdiecka.A je jedno ci mas 24 alebo 44.

Pozitivny