ja nic nevidim...ale skus lepsiu fotku lebo mozno skresluje
Test som už vyhodila a tiež tam nič nevidím, len neviem ako to je vo vyšších štádiách tehotenstva. Či by test ukázal alebo nie
Ked tam nic nevidis ty, tak ani my nebudeme. Nazivo vzdy vidno lepsie. Tak sa ukludni a do buducna sa spravaj tak, aby si sa nemusela 4 mesiace stresovat neexistujucim tehotenstvom. To si nemala 15 tyzdnov menstruaciu? Ak nie, padaj k doktorovi.
@babovka2321 mala som odvtedy menštruáciu stále, teraz mi mešká deň a snažím sa len zistiť či je tehotenstvo ešte možné alebo to mešká zo stresu
zalezi comu hovoris vyssie stadium tehotenstva... ono je pravda ze potom klesa, ale stale je pritomne a dostatocne mnozstvo na to aby ho zachytil test. Takze negativny
a prečo si myslíš, že by si bola v 15tt, keď si mala odvtedy menštruáciu? otehotnieť si mohla aj po tej poslednej, čo nevieme kedy bolo. ale keď ti mešká 1 deň, a test je biely, tak asi nie si. to by už asi bolo vidieť. aj keď človek nikdy nevie
@sirka9 otehotnieť som neskôr už nemohla, nemala som pohlavný styk.
1 deň mešká a už stresuješ? . kľud pokiaľ nebolo z čoho tak nestresuj zbytočne .meškať môže aj mesiac .môže ti vynechať jeden ciklus .môže sa stať že 3/5 dní aj dva týždne a potom ti príde ..takže si nalej 🍷 a kukaj tv 😁
@mariska1989 takže keby aj neprišla vôbec nemusím ísť na vyvolávačku?
To už je na tebe ja osobne mám problém s injekciami takže by som nešla 😂 mne meškala 35 dní normal mi jeden ciklus vynechal .dr že to je ok že sa stáva
jaj, no to si tam neuviedla, tak potom jasne. meškať ti môže aj pár dní, ak to bude dlhšie, choď k doktorovi a uvidíš. záleží aj od veku, mne napríklad na základe meškajúcej menštruácie zistili, že mám predčasnú menopauzu. ale za jeden den, alebo týždeň meškania si netreba robiť hlavu
@sirka9 mám iba 20 rokov a pravdepodobne to bude meškanie zo stresu
tak potom ešte počkaj a uvidíš.
@sirka9 tehotenstvo, ale teda môžem vylúčiť?
tak na teste nič nevidno, to by už určite boli dve čiarky.
No ak by si bola 15tt tak na teste by boli take dve //, ze by oci vyskocili. Myslim ze test je negativny. A menzes meska kvoli stresu ktory si robis

Ty tam nieco vidis?