icon

Je tento testík pozitívny?

silvinkastarunka
8. okt 2017

Kočky, je tam alebo nie je?😃😊

Je tento testík pozitívny?
sevcikovaanna
8. okt 2017

Blahozelam🤰

silvinkastarunka
autor
8. okt 2017

@sevcikovaanna fakt ho tam vidíš?😃

kristina6014
8. okt 2017

@silvinkastarunka gratulujem 🙂

sevcikovaanna
8. okt 2017

@silvinkastarunka
Ano uz nech len silnie

deniky
8. okt 2017

Aj ja vidím 😊

kristina6014
8. okt 2017

Ahojte môj dnes takto :( biely ako sneh

erickatt
8. okt 2017
ruzicka111
8. okt 2017

Ahojte dievčatá, som tu nová 🙂 a vidím že tu sa diskutuje, tak som sa rozhodla zaregistrovať. A snáď mi poradíte 🙂 Pred pár dňami aj mne vyšli dve čiarky, a chcem sa Vás opýtať čo by ste robili na mojom mieste. budúci týžden som sa objednala k Dr. (to budem len 5tt) viem že to je asi skoro, ale keďže robím vo fabrike s ťažkymi kusmi a na pretretržítú prevádzku, (čiže aj nočné) chcem sa poradiť s Dr. čo ďalej.. no bojím sa či ma nevysmeje alebo tak, kedže dnes je ešte len 2 den čo mi meska MS 🙂)) ale 2 testiky som mala pozitivne. Čo myslíte? Ďakujem za odpoveď.

jente
8. okt 2017

@ruzicka111 gratulujem😉 ,mne tento tyzden meskala men. a tak som robila test kt. vysiel pozitivny...objednana som piatok13teho...
a tiez pracujem na tri smeny ale to si ja uz budem riesit v praci s nadriadenymi pretoze rozhodnutie je na mne lekar ta urcite nevysmeje...neviem ako je to u vas vo fabrike ale u nas tehotne daju na dve smeny a na lahke prace...

xxxxxnnnnn
9. okt 2017

Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/

jaruskatt
9. okt 2017

@kristina6014 aj môj iba /... a mrchá mešká 2 dni :-/ neviem prečo....