Je tento testík pozitívny?
@sevcikovaanna fakt ho tam vidíš?😃
@silvinkastarunka gratulujem 🙂
@silvinkastarunka
Ano uz nech len silnie
Aj ja vidím 😊
@silvinkastarunka jeee
Ahojte dievčatá, som tu nová 🙂 a vidím že tu sa diskutuje, tak som sa rozhodla zaregistrovať. A snáď mi poradíte 🙂 Pred pár dňami aj mne vyšli dve čiarky, a chcem sa Vás opýtať čo by ste robili na mojom mieste. budúci týžden som sa objednala k Dr. (to budem len 5tt) viem že to je asi skoro, ale keďže robím vo fabrike s ťažkymi kusmi a na pretretržítú prevádzku, (čiže aj nočné) chcem sa poradiť s Dr. čo ďalej.. no bojím sa či ma nevysmeje alebo tak, kedže dnes je ešte len 2 den čo mi meska MS 🙂)) ale 2 testiky som mala pozitivne. Čo myslíte? Ďakujem za odpoveď.
@ruzicka111 gratulujem😉 ,mne tento tyzden meskala men. a tak som robila test kt. vysiel pozitivny...objednana som piatok13teho...
a tiez pracujem na tri smeny ale to si ja uz budem riesit v praci s nadriadenymi pretoze rozhodnutie je na mne lekar ta urcite nevysmeje...neviem ako je to u vas vo fabrike ale u nas tehotne daju na dve smeny a na lahke prace...
Ahoj, prosím vlož príspevok do už existujúcej diskusie https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/som-tehotna-52/
@kristina6014 aj môj iba /... a mrchá mešká 2 dni :-/ neviem prečo....

Blahozelam🤰