icon

Je test na 15. deň cyklu spoľahlivý?

18. dec 2024

Ahojte, čo si myslite o tomto teste ? Je robený na 15dc ale to z dôvodu, že od 12dc ma trápi hnedé špinenie, bolesť v podbrušku a posledné dva dni ak žalúdok na vode, nemôžem mať pocit hladu lebo mi je na zvracanie. Najprv som si myslela že ovulácia ale doteraz sa mi neobjavil klasicky výtok ako vaječné bielko, ktorý mám pravidelne každý cyklus počas ovu. Mali sme nechránený styk 2 dni pred ms, ktorá s malým meškaním prišla a aj po ms na 8dc. Podotknem, že je to pepino test.

Je test na 15. deň cyklu spoľahlivý?
colsami
18. dec 2024

- Ak by islo o styk a oplodnenie z 2 dni pred ms, to znamena ze by to bolo teraz 17 dni od styku = ciarka na 17ty den od styku by naozaj bola "tmavsia", aj keby od ovulacie bolo tych cca 14 dni, ze aj 3 dni spermie prezili.
- Ak by islo o styk na 8dc a ty si robis test 15dc, tj sedem dni od styku, neukazalo by naozaj este nic.

Takze sa skor priklanam k tomu co sama konstatujes - Pepino test.

ina2405
18. dec 2024

Presne ako píše @colsami, časovo to nevyzerá, že by to mohlo byť tehotenstvo a je to len veľmi slabý tienik. Ja občas špiním pri ovulácii, naozaj zriedkavo, ale stalo sa mi to. Možno je to aj tento prípad.
Fakt nepoužívajte Pepino testy, sú to najhoršie testy v histórii.

dadka1997
18. dec 2024

@colsami ciarka na 17 den od styku? Co ak teda z mala pripadov sa stalo ze zena otehotnela aj pocas ms, kedy mohla nastat ovulacia cize nemusi to byt ani 17 dni moze ist o 10-12 dni od oplodnenia . ..

Predovsetkym treba spravit iny test

nevenka
18. dec 2024

Tehotenstvo to nebolo...tolko k tymto testom 🙄

nevenka
18. dec 2024

@ina2405 este pred 10-8 rokmi, ked som mala prve deti, tak boli ok, ale ako ich zmenili, tak su nanic. To je podla mna taktika, uvidis tienik a kupujes dalsi, lebo dufas. Zarabaju na zufalych zenach, co tuzia moc po babatku.

ina2405
18. dec 2024

@nevenka no je to fakt des, na tvojom teste je regulérna čiarka. Za mňa sú super dr.Max a Intimed.

colsami
18. dec 2024

@dadka1997 a ty si myslis ze keby to bol 10ty den od oplodnenia, tie spermie tam preziju z toho styku 17dni pred? Rozmyslaj logicky. Toto je sanca tak 0,01%. Skor v laboratornych podmienkach pri idealnom stave by sa to dosiahlo, nez v realnom zivote. (Ano su take pripady, 1 z tisic).

Ved tu neriesim ci otehotnela pocas ms alebo nie 🙄 citaj pozorne. Otehotnie vtedy, kedy je ovulacia, ci je to aj pocas/pred/po ms. Atorka ale uvadza iba dva styky. Pocitame to od styku plus realnych cca 3 dni, kedy je priemerna dozivatelnost (kvalitnych!) spermii, ak by po tom styku aj realne ovulacia prebehla.

dadka1997
18. dec 2024

@colsami ty si to veru nepochopila.. 17 dni urcite spermie nepreziju to mi teda nemusis hovorit .. ona napisala ze je 17 dni od styku, co znamena ze urcite nedoslo k oplodneniu pred 17 dňami, ak by v tom obdobi mohla akurat ovulovať, cize od oplodnenia nie je 17 dni ale moze byt napriklad 10 ci 12 dni .. vieme ze spernie preziju aj 5 dni, cize 17-5 je kolko ? 12dni

kvetkahana
18. dec 2024

@nevenka tato čiara nie je tehotenstvo 🫣🫣🫣???

colsami
18. dec 2024

@dadka1997 ty nechapes, ved citaj po sebe. Ak mala styk pred 17 dnami, a ty tvrdis ze to moze byt 10dni po ovulacii, pisala som Ti ze aby spermie prezili 7 dni ta sanca je enormne nizka. A 5 dni je DETTO, nie nemozne, qle vynimocne, ak tolko spermie preziju - je to ojedinele a pri velmi dobrej kvalite spermii. Nejdem Ti to tu zas opakovat, precitaj si ten prispevok este raz a s porozumenim. A ak nechapes, zbytocne vysvetlovat.

colsami
18. dec 2024

@dadka1997 a pisala som ze nie ze "Spermie preziju 17 dni" ale ze "Spermie by prezili zo STYKU pred 17dnami, ak bola ovulacia pred 10 dnami".
Fakt si to precitaj este raz, a s pochopenim, a mozno Ti to bude jasne, o com pisem 😉

dadka1997
18. dec 2024

@colsami nech citam ako citam s pochopenim .. logiku mi to dáva, ze by relativne mohla byt 12 dni po oplodneni co by davalo logiku aj slabuckeho "ducha" jednoducho stavaju sa aj taketo pripady, kamoska tak otehotnela pocas menstruacie, čiže mozne to je

nevenka
18. dec 2024

@kvetkahana nie, dostala som normalnu MS a dalsi test z balenia bol "duch" a ine testy boli jasne negativne.

autor
18. dec 2024

@nevenka ja som po nich siahla lebo pred 3 rokmi mi ukázali ešte pred ms druhu čiarku, aj keď slabšiu ale bola tam a tehotná som naozaj bola. Nevedela som že sa az tak zopsuli s kvalitou. Každopádne kúpim zajtra iný test aby som mi ukludnila myseľ lebo stále ma tam hlodá to “co ak”

mir_ad
Autor odpoveď zmazal