icon

Je test pozitívny?

anonymgirl16
25. apr 2023

Dobre ráno viem že tu je takýchto milión otázok ale ja už to nevydržím nevladzem normalne pracovať a áno o 2 dni si spravím další ale chcela by som vedieť či je podľa vás tento test pozitívny ja si myslím že nie že to je len naznačené kde by 2. Čiarka mala byt ale neviem…ďakujem

Je test pozitívny?
Strana
z2
isadoraisa
25. apr 2023

@anonymgirl16 uz je uplne zaschnuty? vyzera to zatial ako kanalik

sunshine_18
25. apr 2023

Jasne pozitívny test

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

@isadoraisa ráno som ho na rýchlo spravila toto je foto asi po 7mich minútach potom som musela utekať do roboty

mirkovci6
25. apr 2023

ano, vyzera ze tam je 👏, milujem ten pocit ked si najdem 2 ciarky aj ked bleducke a zacnem si uvedomovat malicke, krehucke....clovek chodi a usmieva sa sam pre seba

isadoraisa
25. apr 2023

@anonymgirl16 lebo mne sa takato ciarka kedysi zjavila ale bol to len kanalik, samozrejme u teba to moze byt ciarka 🙂

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

Mám pco ale ms pravidelnú…strašne som zvedavá štvrtok ráno spravím další..ďakujem moc za pomoc

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

Len mne ta čiarka príde ako keby nejaka kríva 🤣

magic08
25. apr 2023

ak je to ruzova ciarka, tak je pozitivny, ak je seda, siva, tak je to len kanalik. na foto nevidim ruzove sfarbenie

julia2002
Odpoveď bola odstránená
cuvienka
25. apr 2023

akoze ciarka tam je taka slabunka, ale radsej by som sa na to este nejak nespoliehala asi.

maminkadeticiek
25. apr 2023

Nie nie je.Takto nevyzera ciarka na pozit.teste.Urob dalsi.

janetinka27
25. apr 2023

@anonymgirl16 ahoj, vidis tu ciarku z kazdeho uhla alebo iba pri urcitom nakloneni? minuly mesiac som mala test, ktory bol velmi jemne vrubkovany na tej plastovej testovacej casti. pod urcitym uhlom tie vrubky robili jemny tien. pod inym uhlom tam nic nebolo. je naozaj nejaka kriva. este musis vydrzat 🙂

banderaska29
25. apr 2023

@anonymgirl16 no a nie to sivé ? Ta druhá ,? lebo ruzova mi nepríde.

tessa2299
25. apr 2023

Podla mna je to zle rozpyty test. Ved ciarka neni ani ruzova a je este aj kryva. 😕

81anina
25. apr 2023

@anonymgirl16 jasne negatívny test

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

@janetinka27 iba pod nejakým uhlom…takze to bude negatívny ale pre istotu skúsim o pár dni další

luciah187
25. apr 2023

@anonymgirl16 podla mna negat, len vyznacene, vyzera to ako priehlbina

nazornatest
25. apr 2023

Podľa mňa to vyzerá pozitívne skús potom o pár dni otestovať zas.. viem že je to ťažké vydržať ja keď som mala slabučkú čiarku tak som testovala každý jeden deň lebo som na to nevedela prestať myslieť až do včera kým ta čiarka nebola takáto 🥰 držím palce

akanka
25. apr 2023

Mne príde pozitivny a ta krivá čiarka je podľa mňa zlomený test ale na ľavo od nej je druhá čiarka a ta už rovná 😉💪😉💪

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

@akanka vážne😱 tu vedľa som si ani nevsimla

bambieblue
25. apr 2023

@anonymgirl16 kedy mas mat menstruaciu?

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

@bambieblue až 5.-6.

bambieblue
25. apr 2023

@anonymgirl16 cize buduci piatok? Fuha nobaj ked by si bola tehotna test by este neukazal pozitivitu,jedine ak bola posunuta ovulacia,ale skus este vydrat a buduci tyzden spravit test😉

magic08
25. apr 2023

@anonymgirl16 panecky, ved to mas este 10 dni od menstruacie, to preco testujes tak skoro. v podstate si v strede cyklu a mozno 4 dni po ovulke? to ti ziaden test neukaze este. Pekne vydrzať aspon do utorka-stredy

anonymgirl16
autor
25. apr 2023

@magic08 hej viem že to je veľmi veľmi skoro ale už som taká zvedavá a ten výsledok má trochu zaskočil preto som sa pýtala ale asi z toho nič nebude skúsim o pár dni

magic08
25. apr 2023

@anonymgirl16 slabu ciarku, resp. tiez moze urobit tehotensky test aj pocas ovulacie, alebo tesne po nej. Takze je uplne zbytocne testovat a hladat cierku, ktora nebude v tomto obdobi znamenat tehotenstvo. Len si robis zbytocne nadeje a potom budes len frustrovana z vysledku. Takze pockaj, idealne do dna menstruacie a az potom testuj. Treba si hlavne uvedomit, ze k uhniezdeniu dochadza cca na 4-7 den po oplodneni, takze v tvojom pripade, ak by aj doslo k oplodneniu, este nedoslo do maternice a teda nema este co vytvarat hcg. chapes?

anonymgirl16
autor
3. máj 2023
labutienka333
3. máj 2023

@anonymgirl16 gratulujem 🙏 myslím ze uz viac testov ani netreba, všetko je jasne

akanka
3. máj 2023

@anonymgirl16 jeeej super 🥰 gratulujem 🥰🥰🥰

81anina
3. máj 2023

@anonymgirl16 kooolko testov ☺ tak tieto uz su jasne pozitivne oplatilo sa pockat gratulujem ☺🎉

Strana
z2