icon

Je test pozitívny?

11. mar 2025

Neverím,že to sem dávam. Očakávam veľkú kritiku a úplne chápem, ale doklepana som jak debil, spravila som pepino dva dni spat a nič, dnes toto. Dnes mešká 1 deň. Muž pôjde kúpiť iné testy, len by som rada skúsenosť. A ano, je to taky mini pidi náznak, možno nič neuvidíte, ja na živo pekne vidím, len nemám skúsenosť s týmto pepino. Ďakujem

Je test pozitívny?
mk22
11. mar 2025

Nejde otvoriť fotku, priblížiť.. Ja teda vidím jednu čiarku.

14petulka88
11. mar 2025

Dr. Max by som skusila radsej 😊

autor
11. mar 2025

@mk22 áno, áno, aj ja musím na tejto fotke zmurit, až vidím druhu. Dakuhem

autor
11. mar 2025

@14petulka88 muž zbehol do DM, neviem aké tam majú. Dám.info. Skúsim iný.

simona1998
11. mar 2025

Skús určite iný, z jedného ti človek nic nepovie :/

martul
11. mar 2025

Tento je snehobiely, ale aj blbá značka, tak uvidíš pri inej.

d_majka
11. mar 2025

Ja tam takú slabucku vidím, uvidíš ako ukáže iný

veverickav
11. mar 2025

ja tam slabucku ciarku vidim

januska12323
11. mar 2025

Pri meškaní by bola čiarka viditeľná.

14petulka88
11. mar 2025

@januska12323 nemusi byt viditelna ak mala posunutu ovulaciu. Mne test ukazal az 5 dni po vynechani menstruacii.

autor
11. mar 2025

Baby, 8ny test. Baby test biely. Ale ďakujem za názory 🙏

papulienka48
11. mar 2025

Tak tu nevidim nic a ta biela mi maximalne taha oci 😀

adeladulova
11. mar 2025

Iba sa opýtam. Pomohla ti táto diskusia?

autor
11. mar 2025

@adeladulova jasne, som tak skvelo uvoľnená. Úplne fresh. 🙏konkrétne na teba som čakala 😘

nika23t
11. mar 2025

Nabudúce odporúčam Dr Max test, robila som x testov a tento mi nikdy, ani náznakom neukázal falošne. Čiarka bola, keď som bola naisto tehotna. U iných som si viackrát nebola ista. A ver mi, že som testovala jak blázon. Držím Ti palce.

veronika966
11. mar 2025

Ja tam vidím slabú čiarku ale to teda tieto pepino testy robia.. Aj mne to takto urobil a tehotná som nebola. Veď uvidíš čo bude na inom, snáď lepšom teste. Alebo skús opäť zajtra hneď ráno 🙂

lkll
11. mar 2025

@veronika966 mne dnes po obede takto 8dni meska neverim pepino testom

adeladulova
11. mar 2025

😅

beeruska555
11. mar 2025

@lkll prepáč ale keď im neveríš prečo si si kupovala tuto značku ? Pri 8 dnovom meškaní by si mala
Mat už čiarku výraznejšiu , ale asi si ho robila z koncentrovanejsieho mocu keď to
Bolo poobede , skús z ranneho moch a určite si skús urobiť spoľahlivejší test .

lkll
11. mar 2025

@beeruska555 uz sa mi stalo ze test ukazal falosne. Rano spravim s inej znacky uvidime teda .

simona1998
11. mar 2025

@lkll mne príde na 8dni meškania slabučká čiarka samozrejme ak vies kedy bola ovu , ja som nevedela kedy bola nakoniec bola o týždeň neskôr a mala som takto . Pre inspo

lkll
11. mar 2025

@simona1998 neviem kedy som mala nesledujem vobec dolny robeny cca hodinu po prvom teste

veronika966
12. mar 2025

@lkll tak to si už kúpte inú značku testu naozaj kašlite na pepino testy

erikagarancovska
13. mar 2025

Dobrý deň ja sa chcem tiež pridať , nakoľko som tehotná ešte nebola dnes ráno som si spravila 2 rôzne testy a takto to vyšlo, meška mi menštruaciia cca 6 dni

veverickav
13. mar 2025

@erikagarancovska je to tam . ...gratulujem

erikagarancovska
14. mar 2025

@veverickav ešte sa chcem opýtať je to skoro oznámiť to partnerovi ? Alebo mám počať až keď mi to doktorka potvrdí , mám tam ísť 24.03

simona1998
14. mar 2025

@erikagarancovska partnerovi by som to oznámila hneď , ja som bežala za mojim s ocikanym testom 😆

erikagarancovska
14. mar 2025

@simona1998 čísla som tu veľa baba to mali podobne že testy in síce ukazovali pozitívne no keď prišli ku dokorke tak tam nič nebolo tak neviem, som dosť z toho nanervy popravde

simona1998
14. mar 2025

@erikagarancovska neni to jedno? Veď ste manželia/ frajeria neviem čo všetko . Mali by ste takéto veci prežívať spolu.

lucuass
31. máj 2025

Ahoj autorka ja to mám podobne
Mešká mi ms 1 deň a na pepine mám slabého ducha , robila som si dnes aj digitálny ktorý je negat aj test intimo je negatívny
Ale keďže som teraz asi polhodinu čítala neviem koľko príspevkov tak polovica sa zhoduje natom že pepino nič potom ďalšia polka že digitálny nič že katastrofa takže ja už neviem , samozrejme keď mi nepríde do pondelka ms tak budem testovať zas ale tak neviem teraz čo si myslieť. Som 16 dpo ale mohlo sa stať že uhniezdenie prebehlo neskôr to je pravda ale tak zmiatli ma tie testy