icon

Je test pozitívny?

1. máj 2025

Ahojte dievcata, pisem sme nakolko sa snazime o druhe dieta uz pomaly, mam problemy s ovulaciou, progesteronom..no a teraz k veci, podla odberu krvi neprebehla ovulacia avsak dnes podla mojich odhadov ak by prebehla ovulacia(mala som bolesti) by bol 10 dpo, podla vasich skusenosti je tento mamatest pozitivny? alebo kanalik? dakujem

Je test pozitívny?
denisa_deniska
1. máj 2025

Neverila by som žiadnemu mamatestu, načo ich kupujete? Iba sa sklameš potom..

sense
1. máj 2025

Počkaj ešte tie 4dni a keď nepríde ms otestuj znova, ak si tehotná čiarka bude viditeľnejšia

martinka13
1. máj 2025

Keď sa snažíte o druhe dieťa tak vieš, ako vyzerá pozitívny test. Tento ma jednu čiarku, takže je negatívny.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
1. máj 2025
@martinka13

Keď sa snažíte o druhe dieťa tak vieš, ako vyzerá pozitívny test. Tento ma jednu čiarku, takže je negatívny.

autor
1. máj 2025
@denisa_deniska

Neverila by som žiadnemu mamatestu, načo ich kupujete? Iba sa sklameš potom..

@denisa_deniska robila som aj lekaren plus bola ledva viditelny ten bol predvcerom robeny a nedalo mi to a vcera som kupila mamatest este

denisa_deniska
1. máj 2025

Akože takto ti poviem, vidím tam niečo hneď na prvý pohľad. Testuj opäť za dva dni, mala by silnieť. Ale ja som mala na mamateste silnejšiu, a tehotná som nebola.

ysseba
1. máj 2025

Fakt testuj iným testom ako Mamatestom a Pepino. Na nich vychádza aj oveľa silnejšia čiarka a predsa falošná. Takže určite iný test.....

autor
1. máj 2025
@ysseba

Fakt testuj iným testom ako Mamatestom a Pepino. Na nich vychádza aj oveľa silnejšia čiarka a predsa falošná. Takže určite iný test.....

@ysseba a lekaren plus? ten som robila tiez

ysseba
1. máj 2025

S tým popravde nemám skúsenosť. Ja som potom robievala už iba s Dr. Max a Livsane z Benu lekárne a tie buď vyšli snehobiele, že nebolo o čom polemizovať alebo keď som bola tehotná, tak duch veľmi skoro (9DPO). Ukáž foto toho lekáreň plus 🙂 Ale podľa mňa keď je ďalšia značka pozitívna, tak je to na dobrej ceste

autor
1. máj 2025
@ysseba

S tým popravde nemám skúsenosť. Ja som potom robievala už iba s Dr. Max a Livsane z Benu lekárne a tie buď vyšli snehobiele, že nebolo o čom polemizovať alebo keď som bola tehotná, tak duch veľmi skoro (9DPO). Ukáž foto toho lekáreň plus 🙂 Ale podľa mňa keď je ďalšia značka pozitívna, tak je to na dobrej ceste

@ysseba , nemam ho vyhodila som.
V pondelok cca 7dpo som mala cely den silne pichanie na lavej strane a biely vytok (tak som myslela ze azda sa nieco deje).
9 dpo som mala mierne tocaky hlavy bol lekaren plus test slabucko ledva viditelny ale bola ciarka. O par hodin mi pisal doktor , ze z krvi den predtym vysiel progesteron na hrane tak nevykazuje ovulaciu, tak som test vyhodila ze asi chybny. Ale dnes som robila tento mama test nech to potvrdim, ze teda nic ...skusim zajtra clear blue kupit a overit to bude 11dpo ...

ysseba
1. máj 2025

Skus, mne digitalny clearblue ukazal tiez na 11dpo, drzim palce 🍀

autor
2. máj 2025

Baby no robeny clear blue ...

autor
2. máj 2025
@ysseba

Skus, mne digitalny clearblue ukazal tiez na 11dpo, drzim palce 🍀

@ysseba tak clear pozitivny mam prist na odber krvi pisal doktor ale napisal samozrejme do maily ze testy nie su presne ze nemusi to tak byt..optimista potesil

ysseba
2. máj 2025

Ou jeeee, je to tam. Potichučky gratulujem a prajem nech je všetko v poriadku 🙂

autor
2. máj 2025
@ysseba

@ysseba akoze neviem ale je to zvlastne, mozno ma doktor pravdu, dnes hnede spinenie a uhniezdovanie to asi nebude ked uz mam slabo pozitivny test 2 dni...

autor
2. máj 2025
@ysseba

@ysseba myslite ze takto je to ok? obe robene poobede , jeden streda poobede, a druhy dnes poobede

ysseba
2. máj 2025

Ja si myslim, ze ano 🍀 len to spinenie by ma znervoznovalo 😖 ale tak niektore zeny spinia a je vsetko ok. Alebo niektorym nasadia progesteron na udrzanie. No len to jedine na pohotovosti by si vybavila kedze ide vikend…

autor
2. máj 2025
@ysseba

Ja si myslim, ze ano 🍀 len to spinenie by ma znervoznovalo 😖 ale tak niektore zeny spinia a je vsetko ok. Alebo niektorym nasadia progesteron na udrzanie. No len to jedine na pohotovosti by si vybavila kedze ide vikend…

@ysseba uz nemam spinenie uvidime bolo iba dnes raz...a zajtra rano dostanem vysledky hcg

autor
3. máj 2025
@ysseba

@ysseba 10 dpo je hcg 21 z krvi

rea92
3. máj 2025

Ahojte. Môžem veriť tomuto výsledku testu?
Test Intime . Ďakujem

nina0412
3. máj 2025
@rea92

Ahojte. Môžem veriť tomuto výsledku testu?
Test Intime . Ďakujem

@rea92 intimed som ešte nepočula že by duchoval takze gratulujem 😍

rea92
3. máj 2025
@nina0412

@rea92 intimed som ešte nepočula že by duchoval takze gratulujem 😍

@nina0412 ďakujem ☺️ snažíme sa ešte len štvrtý mesiac, ale už prvý mesiac som otehotnela mala som pozitívny test, týždeň mi MS meškal a potom som začala silno krvácať, takže som teraz opatrná, som ešte len 11 dpi, tak dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca 🥰

nina0412
4. máj 2025
@rea92

@nina0412 ďakujem ☺️ snažíme sa ešte len štvrtý mesiac, ale už prvý mesiac som otehotnela mala som pozitívny test, týždeň mi MS meškal a potom som začala silno krvácať, takže som teraz opatrná, som ešte len 11 dpi, tak dúfam, že to dotiahneme do úspešného konca 🥰

@rea92 ja som to mala tak isto minulý rok v auguste a teraz vo februári som mala znova pozitívny test tiež intimed a už sme v 4 mesiaci 😍takze drzim palce

autor
4. máj 2025
@rea92

@rea92 ja som tiez 12 dpo, hcg pozitivne len mam slabe hnede spinenie a uz zacinam mat stresy