Je test pozitívny alebo si to nahováram?
Ahojte myslite ze je tam druha ciarka? alebo si to uz len nahovaram.... Ms meska len 2. den.... Snazime sa cca tristvrte roka....

Ano, vidno. Skus zajtra, alebo o dva dni 😊 držím prsty
Urcite rano zopakujem len uz mi to nedalo, ta nedoskavost, tak som skusila spravit teraz poobede..
Ja ju pekne vidim 🙂
Ja tiez vidím ☺️
@mariet24 niečo sa tam črtá 🤗
Dúfam, že ti budeme môcť gratulovať, lebo ozaj tam vidieť ducha, držím palce, snáď bude o pár dní výraznejšia a všetko bude ok!!!
Je tam. Vela stastia
Ahojte potrebovala by som poradit uz,tretí den mam dost velke zavraty nevolnost pocity na odpadnutie meska mi menstruacia a mali sice z manzelom pohlavný styk ale daval si pozor tak neviem ci to moze byt aj tehotenstvo alebo mam skusit radsej navštíviť doktora ? Ďakujem
@mariet24 nejaky je rozmočený 🤔
@lenulka_14 hej ale presne podla navodu som robila, 10s namoceny... Ine testy v lekarni nemali tak som vazala narychlo, teraz vyzeraju takto...
@mariet24 ciarku tam pekne vidiet silniet. Ale aj tak si treba davat pozor aby to rozmocene neskreslovalo hlavne ked sa maju hladat duchovia ☺️
@mariet24 gratulujem,silnie👏🏼
Gratulujem ❤ Sme v tom spolu 😂 Teraz uz len az vsetko dobre dopadne ❤ Prijemne tehulkovanie 😘

@simona_letova_b veru nech len vsetko dobre dopadne, tesim sa velmi a tiez gratulujem
@mariet24 Poznam ten pocit❤tiež sme sa o našu Malu Eli snažili dlhšie 🙂 Ta radosť je neopisatelna 🙂 Teraz to slo ani neviem ako lahsie ❤❤ Dakujem, krasny den prajem 😘

ja tam vidim ducha, skus sa otestovat este raz o tri dni a daj vediet, ja si myslim, ale ze tam je je tam taka bleda ciarka