Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?
Dobrý den MS mi Meška 6 den zatiaľ mi test ukazuje takto môže byť pozitívny? Všetky príznaky mam

@bambulienka25
@bambulienka25 príbalový leták som necitala len som. To zahodila som si bola istá že to ukáže na 100%
@bambulienka25 nemám ho som. Ho zahodila a na nete to vôbec neni
@bambulienka25 no keby je v kosi skončil v peci
@nikolka199724 🤦 sa nehnevaj ale aj male dieta vie ze 2 ciarky je tehu...ja tam nevidim ani naznak ciarky...a robit negatiiv fotky som absolutne nepochopila (to vseobecne nielen u teba)...chapem ak niekto velmi tuzi po dietatku ale takyto typ chovania mi pride aspon na 1 konzultaciu u psychologa..kazdopadne drzim palce nech to nabuduce vyjde
@bambulienka25 ešte lepšie rozoberanie digitálnych 😉
negatívny test, nie, nie si tehotná
@bambulienka25 no jasne a otazka znela preco ukazuje minus ked po rozobrati su tam 2 palicky.... tiez som myslela ze neda ale par tem na mk ma vyviedlo z omylu, dokonca bola uz aj tema trochu pozitivny digitalny test...
@bambulienka25 zial ano 🙈
@sense tu uz chyba len pojem trochu tehotna😝
A ja uz cakam, kedy si tam zacnu tie dalsie ciarky fixkou dokreslovat😝
@nikolka199724 Príbalový leták skončil v peci? Kde bývate na Aljaške? Či to je len u nás 27°C?
@nikolka199724 inak pribalovy letak nie je preto, aby test v krabicke nehrkal😉
@sense akoze ja to aj viem pochopit, ked tam velmi chces vidiet a hladas to, co tam nie je :( co mna skor udivuje, ze sa takmer vzdy najde niekto, kto na jasne negativny test napise "NIECO SA RYSUJE" -> samozrejme, ze autorka temy sa potom chyti tejto odpovede, tieto dve osoby sa tesia a uistuju sa, ze to bude super a isto bude tehotna a o par dni pride menstruacia, nie je toto horsie? tesit sa a padnut dolu z oblacika ako radsej si povedat negativny a hodit ho do kosa alebo vyskusam neskor, ked nepride MS ani o x dni
Hm, niečo tam vidím 🤔 jednu čiarku. Ale skús ho ešte rozobrať 😂
Je negatívny, ak plánuješ dieťa nauč sa pre vašu bezpečnosť príbalové letáky čítať... Jednak sa vyhnes problémom ale tiež strapnovaniu sa (nič v zlom).
Test je negatívny a ak máš príznaky určite to nie sú príznaky tehotenstva.. Tie sa dostavia keď sa začne zvyšovať hcg hormón a vtedy ti ukáže aj pozitívny test.. Takže ak máš príznaky, sú to skôr pms