icon

Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?

nikolka199724
5. jún 2021

Dobrý den MS mi Meška 6 den zatiaľ mi test ukazuje takto môže byť pozitívny? Všetky príznaky mam

Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?Je test Pregnancy 2in1 pozitívny?
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nikolka199724
autor
5. jún 2021

@bambulienka25
@bambulienka25 príbalový leták som necitala len som. To zahodila som si bola istá že to ukáže na 100%

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nikolka199724
autor
5. jún 2021

@bambulienka25 nemám ho som. Ho zahodila a na nete to vôbec neni

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
nikolka199724
autor
5. jún 2021

@bambulienka25 no keby je v kosi skončil v peci

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
jvasenka
5. jún 2021

@nikolka199724 🤦 sa nehnevaj ale aj male dieta vie ze 2 ciarky je tehu...ja tam nevidim ani naznak ciarky...a robit negatiiv fotky som absolutne nepochopila (to vseobecne nielen u teba)...chapem ak niekto velmi tuzi po dietatku ale takyto typ chovania mi pride aspon na 1 konzultaciu u psychologa..kazdopadne drzim palce nech to nabuduce vyjde

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sense
5. jún 2021

@bambulienka25 ešte lepšie rozoberanie digitálnych 😉

ivula0807
5. jún 2021

negatívny test, nie, nie si tehotná

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sense
5. jún 2021

@bambulienka25 no jasne a otazka znela preco ukazuje minus ked po rozobrati su tam 2 palicky.... tiez som myslela ze neda ale par tem na mk ma vyviedlo z omylu, dokonca bola uz aj tema trochu pozitivny digitalny test...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
sense
5. jún 2021

@bambulienka25 zial ano 🙈

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2021

@sense tu uz chyba len pojem trochu tehotna😝
A ja uz cakam, kedy si tam zacnu tie dalsie ciarky fixkou dokreslovat😝

andrejka1606
5. jún 2021

@nikolka199724 Príbalový leták skončil v peci? Kde bývate na Aljaške? Či to je len u nás 27°C?

dskjhfdlkdjhl
5. jún 2021

@nikolka199724 inak pribalovy letak nie je preto, aby test v krabicke nehrkal😉

petamich
5. jún 2021

@sense akoze ja to aj viem pochopit, ked tam velmi chces vidiet a hladas to, co tam nie je :( co mna skor udivuje, ze sa takmer vzdy najde niekto, kto na jasne negativny test napise "NIECO SA RYSUJE" -> samozrejme, ze autorka temy sa potom chyti tejto odpovede, tieto dve osoby sa tesia a uistuju sa, ze to bude super a isto bude tehotna a o par dni pride menstruacia, nie je toto horsie? tesit sa a padnut dolu z oblacika ako radsej si povedat negativny a hodit ho do kosa alebo vyskusam neskor, ked nepride MS ani o x dni

domka222
5. jún 2021

Hm, niečo tam vidím 🤔 jednu čiarku. Ale skús ho ešte rozobrať 😂

simca06022011
5. jún 2021

Je negatívny, ak plánuješ dieťa nauč sa pre vašu bezpečnosť príbalové letáky čítať... Jednak sa vyhnes problémom ale tiež strapnovaniu sa (nič v zlom).

sense
5. jún 2021

@petamich aj ja chápem túžbu, ale Nikdy by ma nenapadlo test rozoberať, ani dávať test do negativ a pod alebo robiť test týždeň pred ms... a to mam za sebou aj MA aj biochemické... A tiež nechápem to ze niečo sa tam rysuje a pritom len jedna čiarka

jvasenka
5. jún 2021

@sense to som tu videla tiez...len som si klopkala na celo ale radsej som sa ani nevyjadrovala 🙂 to uz mi pride ozaj na dg

janulienka_janka
6. jún 2021

Test je negatívny a ak máš príznaky určite to nie sú príznaky tehotenstva.. Tie sa dostavia keď sa začne zvyšovať hcg hormón a vtedy ti ukáže aj pozitívny test.. Takže ak máš príznaky, sú to skôr pms