icon

Je to chrípka alebo tehotenstvo?

9. feb 2023

Ahojte. Som 7dpo a citim sa, akoby nieco na mna liezlo. Mam zvysenu teplotu na 37,2 aj po paralene. Viem, ze je skoro na priznaky, ale co ak predsa :D Bezne mam nizku teplotu, nieco malo cez 36. Ked zvykenm byt chora, vzdy to zacina hrdlom a az po 2 dnoch mam cez 37. Teraz nic, len som strasne unevena, driemem cez den a v noci bez problemov zaspavam. Dovtedy som mala problem vecer zaspat aj ked som si zdriemla len na 10min cez den. Mozno si to tehotenstvo len velmi prajem. Sem tam ma pichne aj v podbrusku, ale nic vyrazne. A dnes som kazdu chvilu na wc, a to som vobec nepila viac, ako obvykle. Samozrejme, testovat sa este nebudem, a ani manzelovi nic nespomeniem, lebo ma vysmeje. Ale co ak :D ake ste mali vy prve priznaky? 🙂

martinka13
9. feb 2023

7dpo? Tehotenstvo si veľmi praješ. Držím palce, ale testuj sa až keď Ti bude meškať MS

autor
9. feb 2023

@martinka13 nebudem sa testovat urcite, uvedomujem si, ze si to asi len namyslam 🙂 🙂

babovka2321
9. feb 2023

Prvy priznak v oboch tehotenstvach bol pozitivny test. Co je logicke, kedze priznaky sposobuje hormon, ktory sa aj zachytava testom... na to, aby sposoboval priznaky, uz musi byt vysoky... 🙂

autor
9. feb 2023

@martinka13 citala som o babach, co po 7 od ovulky mali prve priznaky, ale nechcem sa zbytocne na to sustredit. To mi len tak napadlo 🙂 ze sa opytam zaroven aj na prve priznaky bab tu, na konikovi. 🙂

veronikaszabova
9. feb 2023

Pochybujem, ze 7dpo by si mala uz taketo priznaky. Priznaky su zo zvysujuceho HCG. A 7dpo vajicko este ani uhniezdene nemusi byt.

babovka2321
9. feb 2023

Jasne, no vela zien ma aj kopec priznakov, ked sa snazi a pritom tehotne nie su ;) len sa prilis pozoruju a vsugeruju si to... No a niektore z nich aj ozaj otehotneli. Tolko k takym skorym priznakom.

kitycat
9. feb 2023

Ziadne priznaky okrem zvacsenych prs v asi 8tt som nemala. Meskalo tak som spravila test

dixitka
9. feb 2023

Ja som príznaky mala už cca tých 7 dpo a nebolo to tým, že som si niečo vsugerovala, práveže som nechápala, z čoho to môže byť 🤷‍♀️ Ale je zbytočné o tom špekulovať. Počkaj aspoň týždeň a sprav si test 😉

sono2
9. feb 2023

Normálne pozitívny test žiadna teplota ani nič podobné

lavinis
9. feb 2023

Žiadne príznaky som 2 týždne po styku nemala.
Tie sa dostavili až keď mi to meškalo 2 týždne

lavinis
9. feb 2023

Prosím ta, mali priznaky. Keď tie priznaky chceš nájsť tak ich nájdeš aj 2DPO 😅

bejka90
9. feb 2023

No ja som sa dost sledovlaa ked sme sa snazili o prve a so msi zapisovala do aplikacie kazdy detail :D a mam poznacene 6dpo a 10 a 11dpo choroba.... takze tiez.som sa musela citit choro.... n ia viem ze v 5.tyzdni som uz bola.riadne chora lebo som sa dala pn vtedy

autor
9. feb 2023

@bejka90 a bola si tehotna?

bejka90
9. feb 2023

Ano bola som vtedy ;)

mia_von_prag
9. feb 2023

Ja ťa poteším. Spätne som si uvedomila, že v mojom prvom tehotenstve som 7dpo citila jedno silne pichnutie. Viem to isto, lebo som bola sama doma a premýšľala som, či nebudem musieť volať nejaku pomoc 😂 zvladla som to, ale vystupila mi teplota na 37,2 a taku teplotu som mala par týždňov. Pamätám, že keď manžel prišiel domov, hovorila som mu, že na mňa niečo lezie 😁 2 dni na to ma začali strašne bolieť prsia, nosila som 2 podprsenky ale stále mi to nedocvaklo...premýšľala som, že mám asi vážnu chorobu. Až večer 9dpo mi to docvaklo a mala pozitívny test.

A pri druhom tehotenstve som čakala to iste. Ale nič také sa nedialo. Prsia neboleli, žiadna teplota, žiadne pichnutie . 11 dpo som mala pozitívny test. Spravila som si ho, lebo som sa cely týždeň cítila nejak divne. V noci som sa stale budila na wc, vkuse prehadzovala.
Ale každé tehotenstvo je iné. Jedine test ti to povie za pár dni 😁 držím palce

vladushka79
10. feb 2023

mne práve obrovská únava už týždeň pred očakávanou menštruáciou prezradila že sa asi niečo deje 🙂

autor
12. feb 2023

Tak už je to 4. deň, čo mám 37,3, bolia ma prsia a sem tam podbrusko. Tak som zvedava ci pride ms alebo nie...🙂

majuska1214
16. nov 2025
@anonym_autor

Tak už je to 4. deň, čo mám 37,3, bolia ma prsia a sem tam podbrusko. Tak som zvedava ci pride ms alebo nie...🙂

@anonym_autor ako ste dopadli nakoniec?