Je to chybný test?
Ahojte,
Stalo sa Vám niekedy, že po namočení testu tá druhá čiarka ( nie kontrolná) bola ihneď tmavá- vtedy ešte kontrolná nebola , ale keď sa test úplne zatiahol do konca tak T čiarka zoslabla ( foto) ?. Test je GS mammatest a čítala som na neho veľa negatívnych recenzií, toto bol posledný čo som doma mala. Nerobila som si ho z prvého ranného moču. Zaujímama , či to je teda chybný test( hoci táto značka má dosť falošných pozitývnCh testov) keď T čiarka bola tmavá ešte keď neukazalo C čiarku a nakoniec po dokončení testu výsledok je nasledovný.
Ďakujem krásne za vaše skúsenosti
@ndomini mne osobne ziadny test ducha neurobil... mala som opakovane biochemicke tehu a stalo sa mi aj to ze hcg zo 60 za dva dni kleslo na 0 ale aj to ze zo 148 na uplnu 0 klesalo 2 tyzdne. Podla mna je pozit. Skus test livsane...ma vela farbiva 🙂 dtzim palce
@miskamicha ahoj, prepáč, snáď môžem týkať. Ja som mala asi raz pred pôrodom ešte jedno biochemko vtedy som mala pozitívny test ale za dva dni veľké bolesti HCG kleslo a odišlo všetko s ms. Teraz…minulu sobotu duch na teste v pondelok HCG negatívne utorok test (ako som dával fotku vyššie) jasná čiarka (mi to nedalo 😀) nesnažíme sa o bejby teraz nejako upenlivo a nesnažíme sa len chytať plodne dni, ale vravím si dobre asi HCG pondelok ešte nebolo ale dnes je test pozitívny možno bude silnieť opak je pravdou a nesilnie. Robila som dnes (dám foto) ledva duch som 47DC bežne mávam 32 až 36 dňové cykly. Koľko u teba prosím trvalo kým prisla ms od toho pozitívneho testu ? Koľko ti to klesalo ? Ja uz som na nervy 🙈 brucho ma boli uz tak že strašne 😀 ale ak nepríde dnes zajtra pôjdem na vyvolavackuaj keď som sa jej chcela vyhnúť… len neviem či je normálne takto dlho mat na teste druhu čiarku
@zojeva pri prvom biochemickom mi meskala 14 dni az kym hcg uplne nekleslo na nulu. Klesalo mi pomerne dlho. Uz som.bola z toho na nervy...merane a 2 dni.
Ja si myslím ,že to bude pozitívny test. Mňa tieto testy nikdy neklamali a čiarku máš peknú a ružovú. Na to aby sa tam objavila musel test zachytiť hcg. Určite skús ďalší ,ale podľa mňa pozit.bude aj keď je to s tým zosvetlením divné.

To iste urobil mne, ja podľa krvi ale tehotná nie som. Ale to neznamená, ze ty nie si spravila by som iný test inej značky ☺️