Je to čiarka alebo kanálik?
Našla som doma posledný test, zo srandy som ho išla ocikať rátala som s tým, že bude negatívny a tam kuk na mňa toto
Čo myslíte?
Prvá foto mokrý test asi 2min po namočení a druhá foto už suchý.

@colsami cikala som do nádoby a test som namocila po "max". Viem ako sa robia testy už som sa niečo natestovala. A nepýtala som sa nato. Test nieje rozmoceny, bol namočení 10sekund v nadobe. To, že som ho "ocikala" bolo myslené obrazne. Ale ďakujem za poučenie ako sa robia testy.
@colsami a to kde je napísané hcg sa leskne nie od moču ale od blesku na foťáku ako som fotila.
Ja myslím že to je kanálik.meska ti už menzes?
Myslím ze kanálik nakoľko test je rozmoceny. Počkaj 2-3 dní a ak ms nepríde správ znova, držím palce
myslim si, ze sa zeny tu na MK zaoberaju uplne zbytocne takymito testami.
tento test nema ziadnu vypovednu hodnotu. dovod je ten, ze ci je to ciarka, alebo kanalik, nic to neznamena, lebo toto robia mnohe testy aj u zien, ktore tehu nie su.
a riesenim nie je pytat sa na nazor na MK, ale o par dni urobit dalsi test.
@majamat plne suhlasim🤦🏻♀️ nechapem PRECO sa to tu vypytuju...akoby im nasa odpoved zarucila skutocnost ci su ci nie su tehotne.
Ak mam nedobre "čitateľný " test, resp.si nie som ista ci je to duch ci fantom ci ciarka ci kanalik ci co...tak pockam 1-2 dni a urobim podla navodu zas...
Podľa mňa je to iba kanalik. Navyše vyzerá to ako Pepino test a tetaz tu veľa žien píše ze im duchu ju, tak by som nijakú hodnotu tomu testu nepripisovala.
Negativny
Ťažko povedať skus iny test o 2 dni 🙂 teraz je to take... Ci kanalik alebo ano... Tazko povedať ak bude o 2 dni silnejsie tak ano ked nie tak nie... Nech bude ako chcete 🙂
Mas zvlastny zmysel pre humor ked si robis test len tak pre srandu aj ked urcite cakas, ze bude negativny.. ach jaj…
@mysiacik28 ved chcela som sa ho zbaviť 🙈
To sa da aj tak, ze ho hodis do kosa…
@mysiacik28 to by bola škoda testu
Nechapes pointu

Ked ocikavas test, mas ocikat iba tu koncovu cast, maximalne po ciarocku ktoru ukazuje MAX, je to jasne znazornene a aj napisane v letaku. Nema byt ocikany nikde vyssie, a uz vobec nie cely premoceny aj v casti kde ho mas drzat a chytat (aj tam kde pise HCG sa ti to cele leskne od mocu).
Test je cely rozmoceny a na vysledok ani taky ani taky sa nespoliehaj, darmo ze potom logicky cely vyschol...