Je to črevná chrípka alebo tehotenské nevoľnosti?
Ahojte,
Posledne dni som mala hnacku (cca 1 den), zvracala som vsak kazdy den niekolkokrat vacsinou rano,ale aj po jedle).
Som v cca 8tt, je mi priserne zle, skusala som zazvor. Chvilku mi je dobre ale potom zase zaludok na vode a pocit na hnacku aj ked uz sa stolica unormalnila.
Mali ste to niekto tiez takto?
Dikes
A zvracal alebo mal hnacku aj niekto kto s tebou byva/pracuje?
Brusna chripka vacsinou prejde do dvoch dni, s tymto by som radsej isla k lekarovi, ci to nahodou nie je intolerancia na nieco..
Ano jem normalne, aj mi chuti jest. Skor mam ako keby podrazdeny zaludok.
Muz mal nieco v praci - ale to kolegovia, on nemal ziadne tazkosti.
Stolica je v poriadku ale to davenie je strasne.
Tiez si myslim, ze uplne jednoznacne to nie je, nakolko tie priznaky su dost podobne aj pri tej aj pri tej situacii. No vsak a test si si nerobila? K lekarovi by som asi sla.
No ja som si takto pred 5timi rokmi myslela že mám črevnú virózu a bola som tehotná 😂 moja všeobecná doktorka neverila že naozaj neviem, že som tehotná keď som k nej prišla s tým, že už týždeň vraciam a nevládzem ani vstať z postele
Ja som tehotna tieź cca 7tt a asi tyždeň dozadu ma jeden večer riadne “prevetralo”🫣 hnačky a zle mi teda býva len vtedy keď som hladná,ale ako som mala tie hnačky tak mam stale podraždeny žaludok

to je tazko povedat podla mna, lebo priznaky mozu suvisiet s jednym aj druhym. uvidis asi o par dni. ak je to crevna chripka, tak by to malo pomerne rychlo odzniet. a jes ako? normalne sa mozes najest?