Je to duch?
Ťažko povedať ci duch al kanálik, počkať 2 dní ak ms mešká a skus znova, ak ešte nemeska počkaj do termínu ms a skus znovu
@bambulienka25 ona tam je ale taká slaninka že nie je výrazná
@bambulienka25 slabunku.. a inak som aj hladná takže slaninka by bodla 😃✌️
ved tam mas jasnu ciarocku
@bambulienka25 👍🏻
@effy777 jasná druhá čiarka, držím palceky, zajtra skús znovu a pridaj foto 🙏👊🙂 . Nechápem ako niekto nemôže vidieť takúto čiarku 🧐
@summersunny94 ja som ju aj videla 🙃 ale úprimne po x testoch toto je prvá slabá čiarka. A chcela som si nechať poradiť.
@effy777 a dnes si robila? 🙂
@summersunny94 na moje šťastie test ráno bol chybný lebo neukázal nič a doslova ani tu čiarku ktorá je keď je žena negat😃 takže az neskôr
Ale si zlata že sa pýtaš dám vedieť 🥰
@effy777 oki daj budem čakať 😊😊😊
@summersunny94 asi až zajtra ráno nech si nerobím testy každý deň 😃
@effy777 oki tak ráno teda , ale ja fakt myslím že bude silnejšia 😊
@effy777 no ako robila si? 😊
@summersunny94 či je silnejšia neviem ale je tam niečo 🙃
@effy777 je o dosť silnejšia. Gratulujem Ti a prajem ti zdravé a krásne tehotenstvo a potom šťastný pôrod aby všetko dobre dopadlo, to sú už krásne dve čiarky. Teším sa a tebou ❤️
@summersunny94 ďakujem ti z celého srdca❤️ práve som prespala 4 hodiny a potom zjedla kyslé uhorky😃💁 snáď bude všetko v poriadku lebo sme sa pokúšali ale človek býva už aj skeptický
@effy777 neboj bude , uvidíš ❤️
@summersunny94 ešte nič nie je isté ja som radšej človek čo sa neteší predčasne ale bude to veľká životná zmena 😃❤️
@effy777 chápem, viem že keď sa človek moc teší tak sa môže niečo pokaziť ale v kútiku duše sa už mozes začať tešiť 😊 budeš robiť ešte jeden ten alebo ako? A kolky DC si dnes? 😊
@summersunny94 dnes je deň keď mám dostať menzes ale podvedome cítim že nepríde 😃 budem tak stredu nech zas nemam nočný stolík plný testov😃
Ahojte. Mám 25 rokov a pred 2 rokmi mi bola diagnostikovaná endometrióza. S priateľom sme skúsili poslednú ovulaciu a dnes som si robila test, pretože mi je už druhý deň ťažko. Som 9 DPO, 4 dni do MS. Vidíte niečo na tomto teste ? Nechce sa mi veriť, že akurát mne s mojou diagnózou by sa to podarilo tak rýchlo. Ďakujem za odpovede
@vahcaac ja vidím a celkom dobre, držím palceky aby vám to vyšlo 🙏👊😊 skús test zase zajtra 😊
@summersunny94 ďakujem sa odpoveď 😍. Uvidíme, či bude silnieť 🙂 zatiaľ sa budem snažiť moc neupínať, keďže moje šance na
mimomaternicové tehotenstvo sú vyššie.

ja tam nič nevidím :/